Dnes je to už měsíc od konání našich prvních Ztracených kobylek. A taky je to už jen 13 měsíců do konání těch dalších. :)
Proto se už teď s Pavlem bavíme o tom, jak to příští rok pojmeme. Protože bychom přeci jen měli radši nějaké lepší před- a po- závodní zázemí, hledáme ještě lepší lokalitu, než byla ta letošní v Kempu Kobylka. Zadání je jednoduché. Nechceme opustit region, protože si myslíme, že má i příští rok co nabídnout. Zároveň potřebujeme zázemí pro účastníky (parkování, nocleh, stravování) a to v případě nevlídného počasí. Večer bychom rádi závod pořádně probrali, zopakovali večerní soutěže a měli kde pustit hudební produkci. Ideální by bylo, mít celý areál, kemp, prostor … pro sebe. Zatím máme širší výběr těchto míst:
http://rekreace-deti.cz/rekreacni-strediska/zatisi.php
ubytovnadobriv.wz.cz
http://www.haul.cz/
http://www.machuvmlyn.cz/c_cz/14/sluzby/
http://www.sklarna.eu/
http://vemlejne.cz/index.php
http://sportkemp.wz.cz/index.php
http://rekreacecermak.cz/
http://www.narybarne.eu/
Chceme to všechno objet, vidět na vlastní oči, pobavit se s majitelem. Zatím je čas vybírat. Kdybyste někdo o něčem vhodném pro Kobylky věděl, dejte nám určitě vědět! Budeme moc rádi a za opravdu dobré tipy můžeme slíbit odměnu!
V čem už máme s Pavlem jasno, je termín. Ztracené kobylky 2013 budou koncem června 2013. Zatím ještě váháme, jestli předposlední a nebo poslední červnový víkend. Poradíte nám?

Kdy je lepší uspořádat Ztracené kobylky 2013?

  • 22. června 2013 (75%, 9 hlasů)
  • 29. června 2013 (25%, 3 hlasů)

Hlasujících: 12

Nahrávání ... Nahrávání ...

Kdy a kde příští rok?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..