Oproti loňskému roku, kdy jsme úspěšně zahájili Kobylkoakce v Kempu na Kobylce, jsme se posunuli o nějakých 25 kilometrů severovýchodním směrem. Start a cíl našeho závodu bude letos v rekreačním středisku Machův mlýn, blízko obce Chříč.

Místo konání Ztracených kobylek 2013
Místo konání Ztracených kobylek 2013

Pro tuto změnu jsme se rozhodli proto, že tady budeme mít trošku větší klid, nebudeme se zde přetahovat s vodáky a také zde budeme mít daleko lepší zázemí. Přeci jen, loni jsme měli kliku, že nepršelo. Tady je k dispozici celý objekt a velká veranda s posezením, kde se dá přestát i případný nečas. Možnosti pro večerní Kobylkopárty jsou zde také znatelně širší!

Machův mlýn - start a cíl MTBO Ztracené kobylky 2013
Machův mlýn – start a cíl MTBO Ztracené kobylky 2013

Krásný region Horní Berounky ale v žádném případě neopouštíme. Jestli Vás pošleme brodit vody Berounky nebo zase za flašku kořalky umístíme kontrolu na některý z přívozů, se ještě rozhodneme. Nějakou kontrolu možná umístíme v Přírodním parku Hřešíhlavská, kde budete mít možnost vidět desítky mravenišť mravence lesního a nebo se podívat na zříceninu hradu Krašov, pokud jste ho loni vynechali. Již vloni na podzim jsme projížděli povodí říčky Javornice, levostranného přítoku Berounky a hraničního vodního toku okresů Plzeň-sever a Rakovník a uchvátilo nás to tam tak, že tam jistě také nějaký ten lampiónek umístíme. A další a další krásná místa pro Vás vybereme ještě během jara, takže se máme všichni na co těšit. Teda aspoň my se těšíme dost.
Určitě letos zopakujeme vloni úspěšné tzv. “Ztracené kontroly”, tj. kontroly, které nebudou na mapě, ale dostanete k nim indicie a budete si je muset najít v terénu sami, právě podle těch nápověd. Na našem webu a facebooku budeme určitě napovídat, takže kdo nás sleduje, nemá se opravdu čeho bát. Víte třeba, kde se narodil náš druhý prezident Edvard Beneš? A nebo, kde se natáčel kultovní film Ať žijí duchové? Jestli ne, studujte …. Bude se Vám to náramně hodit! A začít můžete hned prvním instruktážním videem. :D

Mimochodem, už jsme spustili registrace, kdo už dnes ví, že dorazí? Pro první přihlášenou dvojici, která zaplatí registrační poplatek, máme připravené malé překvapení.

Kam Vás letos zavedeme, aneb kde žijí duchové?

1 komentář u „Kam Vás letos zavedeme, aneb kde žijí duchové?

  • 18.2.2013 (21.26)
    Trvalý odkaz

    A vítězem se stává tým TJKrejci.cz, Antonín a Jitka Krejčí. Přihlásili se a zaplatili týž den, co byla soutěž vyhlášena. Zítra jim předávám Kobylkotrička. Získat další už bude těžší …

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..