Přestože je Machův mlýn rekreačním střediskem určeným převážně pro týdenní pobyty, domluvili jsme s majitelem, že nás kromě závodu samotného, nechá v areálu spočinout i přes noc.
Domluvili jsme se tak, že ubytování za stany a spáče v autě budeme vybírat my, při parkování. Cena za nocleh v autě nebo stanu je: 100,-/noc/os. Tento typ ubytování není třeba dopředu objednávat, u majitele Machova mlýna si ale můžete dopředu objednat snídaně, oběd nebo večeře (stejné jako běžní rekreanti). Viz níže.
Všechno další ubytování si objednávejte přímo u majitele. Všechny druhy ubytování jsou popsány zde. Objednávku pak najdete tady.Určitě spěchejte, protože v našem termínu už jsou obsazeny všechny pokoje typu C, 3 dvoulůžkové pokoje typu D a jedna velká chatka. Domluvené ceny pro Ztracené kobylky jsou následující:
malá chata 210,-/noc/os
velká chata – 280,-Kč/noc/os
pokoj D – 380,-Kč/noc/os
Stravování v areálu je standardně zajištěno v rámci ubytování ve formě plné penze. Pro nás, protože jsme atyp :), je to domluvené tak, že si můžeme dopředu objednat kromě ubytování také jídlo. Utopence, hranolky nebo jiný “minutky” nám udělají bez objednání, ale pokud se budeme chtít najíst spolu s dalšími “machomlynáři”, pak je třeba si to objednat u majitele spolu s ubytováním. Ceny za jídlo jsou takovéto:
– 30,-Kč/os/snídani
– 70,-Kč/os/oběd
– 70,-Kč/os/večeři
Nutno dodat, že
– dobrá snídaně pro nocležníky se šikne,
– oběd není třeba, protože v čase oběda budete bloudit na tratit
– večeře v pátek asi bodne, v sobotu pouze pro ty, co jim nebude stačit jídlo v rámci startovného. Kdo bude přes noc do nedělel, tomu bych objednávku večeře doporučil!

Chatky v Machově mlýně
Chatky v Machově mlýně
Ustájení a krmení pro Ztracené kobylky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..