Vždycky, když jsme se někde objevili v našich parádních Kobylkodresech, padl alespoň jeden dotaz, jestli budou volně k prodeji. Nejdříve jsme s Pavlem mysleli, že je necháme pouze pro pořadatele, ale protože byli někteří zájemci o dres od nás dost neodbytní a poté i patřičně zklamaní, rozhodli jsme se, že je do prodeje dáme.
Protože nechceme náš nízký zůstatek na kobylkoúčtu rozfofrovat za hadry, tedy rozumějte za dresy, rozhodli jsme se, že jejich prodej provedeme ve třech vlnách.
1) Od výrobce dresů, firmy Dexter, dostaneme sadu dresů na zkoušení (dámský a pánský střih ve všech obvyklých velikostech). Tuto nekobylkovou sadu budu mít v týdnu od 17. do 24.3. k dispozici a vyzývám tímto zájemce, aby se mi ozvali, kdy a kde se budou moct zastavit. Pracuji v Praze na Florenci, bydlím na Stodůlkách. Za objednané dresy budu vybírat zálohu 500,- a pak budou do konce dubna hotové a za doplatek 500,- k převzetí na podobných místech jako budou zkoušky. Takže tohle je varianta pro Pražáky, což mě, jako nepražáka trochu štve, ale nenadělám nic.
2) V první vlně necháme vyrobit pár (max. 10) dresů navíc. Ty necháme na závod, pár jich věnujeme vítězům a zbylé budou k prodeji na místě v době konání závodu.
3) Další objednávky na dresy budeme přijímat v době konání závodu. Budeme mít zase tu sadu na zkoušení a budeme zase volit model zálohy a poté doplatku při převzetí, případně poštovného, bude-li třeba.
Předem prosíme o shovívavost při téhle prodejní akci. Nejsme v téhle oblasti moc obratní, budeme to dělat tak nějak po “Kobylkovsku”. Snad ale nikoho nezklameme a moc se těšíme, až Vás budeme potkávat v našich dresech!
g130913004-Kobylkodresy, Jaromir a Petra

g130913003-Kobylkodresy, Jaromir a Petra

Kobylkodresy na míru

1 komentář u „Kobylkodresy na míru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..