Dneska přináším celou sadu nových informací o letošních Kobylkách. Ne, že bychom to všechno zařídili dneska, ale spíš už těch informací bylo příliš na to, abych je dál držel v tajnosti.
Tak předně, máme parádní plakát! V pátek budeme mít i jeho papírové provedení a začneme jej tedy umísťovat na místa, kde doufejme zase osloví nějaké nové Kobylky. Budeme samozřejmě rádi, pokud nám s propagací pomůžete a legální výlepy plakátů nám ve svém okolí uděláte. Nejvděčnějším místem bývají cykloservisy nebo třeba výlepy ve firmách, kde pracujeme. Ale viděl jsem nás i v čekárně u zubaře nebo v posilovně. :) Takže jsme sami moc zvědavý, kde všude se objevíme. :)
Motiv, který se na plakátu objevuje, napovídá, čím letošní Kobylky šmrncneme. Slovo dalo slovo, sklenka vína se potkala s druhou a my jsme se rozhodli, že letošním tématem bude dílo Eduarda Štorcha – Lovci mamutů. Takže se můžete těšit na to, že zejména naše tradiční Ztracené kontroly budou tímto tématem ovlivněny.
Poslední, ale velmi důležitou informací ze dneška je, že jsme konečně upřesnili podmínky ubytování a poskytnutého zázemí v RS Mladotice, kde se letošní Kobylky konají. Provozovatelé se zdají být letos obzvláště vstřícní, areál budeme mít pouze pro sebe a tak věříme, že budete spokojeni. Zejména pokud zůstanete na celý víkend nebo aspoň na sobotní večerní akci. Detaily k ubytování naleznete v Propozicích.ztracene-kobylky_2014_plakat

Plakát, ubytování a motiv 2014

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..