Máme víc jak dva týdny od letošních Kobylek, je teda čas na jejich zhodnocení. Ne, nebudu tu mlátit naprázdno do klávesnice a pokoušet se o nějaké naše hodnocení. Nejlepší hodnocení je to od našich účastníků, Kobylek. Jako obvykle jsme Vám dali možnost vyjádřit se k našemu počinu v dotazníku a jeho výsledky jsou bez jakékoliv cenzury (ano Roberte, bez cenzury! :)) k dispozici na této trošku nepřehledné stránce.
Pro ty, co mají rádi zpravodajské souhrny a “koláče”, jsem si trošku pohrál s kontingenční tabulkou a vymámil z těch výsledků, jak jste závod hodnotili celkově.

vysledky_2014_celkove
Modrá výrazně převládá, takže jsme spokojený. Ta jedna fialová reakce je navíc dána tím, ten člověk urazil patku přehazky a probodl obě kola najednou, tomu se Kobylky ani líbit nemohly. Tím spíš, pokud ve svém negativním rozpoložení ani nezůstal na večerní Kobylkopárty. To prosím příště určitě napravit! :D
Když už se Vám líbilo, tak co nejvíc? To zase uvidíte na tomhle koláči:

vysledky_2014_co_good
V tomhle grafu jsme strašně rádi, že se Vám líbilo centrum závodu a občerstvení. Tam jsme od Vás loni dostali docela “kotel” a tak jsme na tom zapracovali. Jak vidno, podařilo se! Jestli vše klapne, příští rok se nestěhujeme, ale zatím si to nechte pro sebe! :D A jen na okraj, jsem osobně rád, že neselhala technika, že vylepšení ve formě projekce průběžných výsledků na zeď a do chytrých zařízení našla svoje uživatele. Budeme na tom dále pracovat, příští rok minimálně zopakujeme. Stejně tak jako všechno ostatní, co jste nám pochválili.
Vždycky se dá něco vylepšit, takže opravdu moc děkujeme i za to, že nám něco konkrétního vytknete. Chvála je fajn, potěší, nabije energií, ale pak taky dokáže uklimbat. A taková spící Kobyla, to není nic, co chceme, takže jsme rádi i za tenhle koláček, i když je zformovaný z o dost méně materiálu než ten předchozí:

vysledky_2014_co_bad
Konkrétně letos víme o tom, že jsme byli v termínové kolizi s Freecoolínem a Českým pohárem. Taky víme, že termínově okolo nás pořádají svoje závody Ruská ruleta a Úštěcký masakr. Proto jsme po závodě všem organizátorům napsali, že příští rok si rezervujeme termín 13.6., jestli s tím má někdo problém. Zatím to tak nevypadá, takže si ten termín poznamenejte i Vy. Ohledně přesnosti mapy a rozmístění kontrol, pokusíme se zase zlepšit. Víme, že jsme schopni se v tomhle rok od roku posouvat dopředu, příští rok se pokusíme poskočit více. Uvažujeme o změně mapového podkladu na mapy Seznamu. I další Vaše připomínky, stejně tak jako náš interní tříáčtyřkový seznam, bereme na vědomí a pokusíme se příští rok zase o něco vylepšit.
Třeba o nás pak zase napíšete něco sympatického na svých stránkách, jako třeba tady:
SHOCartliga
Geotour
VŠTJ Ekonom Praha
Outdooroutsiders
Gerontclub

Každopádně se už teď zase moooc těšíme! :)

Hodnocení Kobylek 2014 – analýza výsledků ankety

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..