Děkovací oběd pro pořadatele našeho závodu se pomalu začíná stávat naší dobrou tradicí, letos jsme si jen nechali naservírovat u našeho sponzora Pivovaru Antoš ve Slaném.
V sobotu po jedenácté dopolední jsme se tam začali sjíždět, teda jako scházet, a postupně jsme si zaplnili naše kobylkožaludky skoro až k prasknutí. Jako výplň jsme použili domácí bůčkovou paštiku, vepřová žebírka glazovaná pivem nebo konfitovanou kančí plec. A protože do škvír mezi jídlo se ještě něco vlezlo, zalévali jsme to všechno místní skorodvanáctkou – Antošovým ležákem 11,8%. Radost nám udělal i jůhelácký dětský koutek, který dal rodičům alespoň občas možnost polknout v klidu sousto nebo doušek.
Oběd ale nebyl jen gurmánským zážitkem. V uvolněné atmosféře jsme začali připravovat další ročník našeho závodu, probírali jsme, co a jak by se mělo vylepšit nebo změnit. Zcela zásadní je fakt, že jsme letos skončili s účetní ztrátou. Z toho plyne, že pokud se nám nepodaří sehnat více sponzorů (mimochodem, s tím může pomoct opravdu každý!), budeme muset zvýšit cenu za registraci. Teď to vychází na zvýšení o 100,- za dvojici. Druhou možností by bylo škrtat z výdajů (jídlo, pivo/limo, DJ, grafika, .. ), ale myslíme si, že daleko lepší bude udržet kvalitu závodu na vysoké úrovni nebo ji spíše ještě pozvednout. Další ze závěrů, který vznikl spíše z nedorozumnění, byla volba barvy pro příští ročník. Po bílé, modré a oranžové se příští rok těšte na zelenou! :)
Ale ať už provedeme změny jakékoliv, věříme, že se Vám závod bude zase líbit a my budeme dále spokojenou pořadatelskou partou!

g140823001-Ztracene kobylky v pivovaru Antos

Letní oběd v pivováře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..