Letos jsme se rozhodli vlastními silami zajistit nějaké mapníky pro zapůjčení, či prodej pokud se vám budou zamlouvat a orientační cyklistika se Vám zalíbí. Velikost mapníku je 26 cm x 23 cm, více viz foto níže. Zapůjčení mapníku bude za 50 Kč, pokud si ho budete chtít pořídit natrvalo cena je 400 Kč. Počet našich mapníků je omezen na 20 ks. Naše mapníky objednávejte na adrese: mapniky@ztracenekobylky.cz.
V případě, že chcete profi mapník Autopilot, objednejte si jej přímo od Ramacha. Ten půjčuje mapníky Rockyboy nebo PilotOne za 80,- pro registrované předem a za 130,- pro ty, co si mapník předem neregistrují. O tom, jaký typ mapníku dostanete k zápůjčce, rozhoduje průměr a tvar  Vašich řídítek, délka a sklon představce a taky jak máte řídítka osázena komponenty a příslušenstvím. Ramachova registrační kapacita je 30 mapníků,  pár dalších navíc pravděpodobně přiveze na závod jako rezervu. RaMach by měl letos půjčovat mapníky osobně a tedy i montovat vhodné typy na Vaše řídítka. Registrace Ramachovo mapníků můžete udělat na této adrese: mapniky_ramach@ztracenekobylky.cz.
Mapníky Vám pomůžeme před závodem namontovat! Objednávejte včas, dokud nějaké jsou! V loňském roce jsme jich půjčovali více jak 50 a to je naše maximum, které umíme organizačně zvládnout.

mapnik_kobylky_04

mapnik_kobylky_03

mapnik_kobylky_02

mapnik_kobylky_01

Mapníky na letošních Kobylkách

1 komentář u „Mapníky na letošních Kobylkách

  • 3.4.2015 (12.44)
    Trvalý odkaz

    U mapníku využijete našeho taťuldu? Tomu by to sedlo. Kristi

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..