Dnes vám budeme vyprávět příběh jak z pohádky…

Soutěžní a dnes již manželský pár Kačomyš (Katka s Michalem) se seznámil v roce 2013 při druhém ročníku našich Kobylek. O rok později nám oznámili chystanou svatbu (na které se mj. objevili nečekaně v kobylkodresech a na koni). Jako svatební dar od nás dostali startovní číslo 1 na Kobylkách 2015. Již od konce ledna ale víme, že namísto obhajoby medailové pozice je letos v červnu čeká neméně adrenalinová návštěva porodního sálu a že tedy “asi” nedorazí. :) Moc jim to přejeme a gratulujeme! Doufáme, že malý Šemík se brzy ukáže v kategorii pidilidi.

Zajímavé je, že je to již druhý případ, kdy jsme dali někomu tento svatební dar a následovalo rozmnožení dvojice. :-) V roce 2013 jsme takhle potěšili Králíky v krabici a výsledkem je malý Vítek narozený v červenci 2014! Zřejme s tímhle faktem následků budeme muset v dalších ročnících pracovat. :)

Volné a zaplacené startovní číslo 1 Kačomyší navíc s tímto příběhem, dáváme teď s jejich souhlasem k dispozici do soutěže pro dosud nepřihlášené dvojice!
Získá jej ta dvojice, která nám do 15.5.2015 pošle nejvíce fotek s motivem koně/kobylky, na kterých vždy budou oba z dvojice a nějaká kobylka (socha, obraz, živá,..) Platí, že každý motiv se může opakovat jen jednou. A dále platí, že o uznání fotek rozhoduje pořadatel, tedy my. :-)

Jsme moc zvědaví na Vaše koňské nápady! Posílat je můžete na náš facebook nebo mail, ideálně průběžně. Budeme se snažit průběžně zveřejňovat stav soutěže.

Kačomyš na jednom ze svých společných vrcholů :)
Kačomyš na jednom ze svých společných vrcholů :)
Soutěž o startovní číslo 1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..