Tak nám to už zase začalo! Včera večer proběhla první schůze organizačního výboru MTBO Ztracené kobylky 2016 a kromě gastronomického a společenského rozměru došlo k několika důležitým akcím a rozhodnutím.
Tak předně! Slavnostně jsme spustili registrace na letošní ročník, takže se můžete vesele začít upisovat našemu kobylkovému ďáblu. Věřte, že pro Vás zase připravíme nejen parádní orientační závod, ale plnotučný víkend.
Už tradičně mají Kobylky každý rok svoji barvu a téma. O žluté jsme rozhodli už před koncem roku a trička pro organizátory teda již máme. Zatím bez potisku, ale tam se čekalo na včerejší večer a rozhodnutí o tématu. A protože “žlutá je barva naše”, bylo letošní téma nabíledni. Alespoň pro ty, co někdy zavadili o dílo Jaroslava Foglara, jeho Vontů, Rychlých šípů, ježka v kleci, Losny, Mažňáka, Stínadel a nebo Jana Tleskače a jeho létacího kola. Zkrátka, plantážníci, těšte se letos na Ztracené kobylky, s nosným tématem ZÁHADA HLAVOLAMU! Kdo ví, čeho všeho se letos dočkáte, jestli Vám do kol napícháme žluté špendlíky nebo se budete na trati potýkat s Bratrstvem kočičí pracky, v každém případě si tohle téma nastudujte, bude se to hodit!

DSC_0270 DSC_0286

Barva, téma a registrace!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..