Psal se rok 2014 a pro nás zcela neznámý (a my pro něj) Michal K. se vydal na svoje první Kobylky. Do závodu ho uvrtala tehdy už docela zkobylkovaná Martina P. Oba jeli poprvé a tak se chytli na špek zelené kolem Střely, ostatně jako mnoho dalších. To by ještě nebylo tak zajímavé, oba jsou velmi dobří bajkeři, co mají rádi terén, ale co čert nechtěl, Michal během pár kilometrů ulomil patku přehazky a prorazil přední i zadní kolo. Nadšení z prvních Kobylek bylo to tam a tento sympatický tým se pak zabalil ještě před večírkem.
Byli jsme proto hrozně rádi, že si k nám oba našli cestu i v roce 2015 a svůj druhý ročník už zvládli výborně, dokonce i kobylkopárty si s náma užili!
Ale tím tenhle příběh nekončí … Michal se, skrz svoji firmu eMan, stal naším novým sponzorem a Martina, skrz svoji nápomocnou náturu, se stala novým spolupořadatelem. Prostě tomu říkám dvojice s příběhem! :) Michal navíc uvažuje, že by svým kolegům na 11. června připravil trošku netradiční teambulding … a na to jsme teda zvědavý, kolik vývojářů mobilních aplikací se letos poztrácí v okolí Mladotic. :)
Logo_eMan_basic_version

Našli jsme svého eMana … a nejen jeho!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..