Delší dobu jsme se neozvali, ale nebojte se, přípravy pokračují. Líhnou se nápady na ztracené kontroly, které předem nesdělujeme, pomalu začínáme upřesňovat umístění kontrol, které máme do oblasti Horní Střely nastřeleny už od podzimu a pracujeme se sponzory.
U té práce se sponzory se zastavím. Dobří holubi se totiž vracejí a máme příslib, pokud se nám v Mladotickém údolí sejde zase tak pěkný stádo jako loni, že nám Podkováň doveze dost piva a nějaký nám dá i za symbolickou cenu. Pivo tak určitě poteče proudem a v pátek před závodem bychom rádi, aby zase pomohlo rozjet párování Kobylek naslepo.
Jak jsme už psali na naší kobylkoksichtoknize, máme už doma první tisky. A hlavně plakáty se teď docela šiknou, ostatně už je můžete potkat, viz fotky níže. Máme jich ještě dost pro další šiřitele našeho kobylkového šílenství, tak se ozvěte, předáme, pošleme. A pak se budeme těšit na fotky plakátů na místech obvyklých i těch exotických. Že by za nejlepší takovou fotku byla čepice? Může být … Uvidíme.:)

DSC_0711

DSC_0712

DSC_0713

DSC_0714

Plakátování v plném proudu, pivo taky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..