Do závodu už počítáme spíš hodiny, je na čase odkrýt další vychytávky letošního ročníku. Letošní téma “Záhada hlavolamu” nenechalo naši fantazii v klidu a tak se těšte na pravý nefalšovaný ručně psaný Kobylko Tam-Tam, který bude v deseti kopiích kolovat mladotickým údolím už od pátku. Bude v něm vše podstatné pro letošní závod (včetně skryté nápovědy pro ztracené kontroly), shrnutí všech předcházejících ročníků, něco klepů, seznámení s organizátory, … a možnost nechat nám vzkaz!
Letos zopakujeme naši specialitu, tj. ztracené kontroly, co nejsou vyznačeny na mapě, ale je k nim nápověda. I tuhle zažitou rutinu letos inovujeme, dokonce v souladu s tématem a jedna z těch kontrol bude pohyblivá. Pokud na trati potkáte jezdce s létajícím kolem Jana Tleskače, vězte, že ho máte chytit a zkusit z něj vymámit kontrolu. Zatím není jisté, jestli bude jezdcem tajemný Široko nebo Em, ale zřejmě to nebude kontrola úplně “zadarmo”, protože ten pán se vyjadřoval dost nerudně. A navíc má lítací kolo! A kdo ví, jestli nám nečmajzne i ježka v kleci …
Jinak jsme už odbavili 10 náhradníků za odhlášené dvojice, dalších 9 zatím čeká. Ve čtvrtek večer v 19:00 uzavřeme registrace i náhradníků a pošleme všem poslední organizační instrukce. V pátek už budeme v terénu stavět trať a připravovat zázemí závodu, tedy budeme sporadicky na telefonu. Sporadicky proto, že v údolí Mladotic není dobrý signál.

kobylkotamtam

Novinky pro všechny plantážníky

1 komentář u „Novinky pro všechny plantážníky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..