V pátek 31.3. kolem deváté ráno se naplnila naše startovní listina, dosáhli jsme limitu 150 zaregistrovaných dvojic. Od té chvíle registrujeme už jen náhradníky. Jak víme podle předchozích ročníků, do závodu se nakonec zapíše nejméně 15 dvojic z náhradníků, protože vždycky se někdo nakonec odhlásí. Tedy kdo to nestihl, ještě má velkou šanci, mezi náhradníky jsou zatím jen 2 dvojice a do závodu daleko, předaleko.
Díval jsem se trošku do startovní listiny, udělal jednoduchou statistiku a objevil perly! Tak například … mladé ženy DD zřejmě zestárly a přesunuly se do kategorie DD+ nebo, což vidím jako pravděpodobnější, vyvedly mladé potomky a startují v kategorii PL, případně N. Proč? Protože v kategorii DD máme nyní pouze jednu dvojici. Lenka s Petrou tak mají zatím jisté vítězství v kategorii! :) O to větší konkurence bude ale panovat v kategoriích PL, počet startujících dvojic 14 a nebo N, kde startuje dokonce 34 dvojic! Jsou to všechno prozatímní počty, do 10. června se to určitě ještě lehce změní. V záloze máme taky 5 kobylek naslepo. :)
Co nás opravdu moc těší, že 66 dvojic ohlásilo příjezd v pátek večer a 84 jich zůstane do neděle. Jak se zdá podle těchto čísel, bude to dlouhý, krásný a náročný víkend! :)

Jisté zlato mladých žen a peklo nadějí a PL

1 komentář u „Jisté zlato mladých žen a peklo nadějí a PL

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..