Začíná být naší dobrou tradicí, že přípravy dalšího ročníku Kobylek začínáme ještě ten rok, co byly Kobylky předchozí. Ani letos tomu nebylo jinak a již během listopadu jsme oprášili spolupráci s několika sponzory, připravili stránky, naplánovali první organizační schůzi a !novinka! oslovili potenciálního partnera pro náš, již 7. ročník.

Ve středu 6. prosince jsme se poprvé sešli a kromě organizátorů jsme tentokrát přizvali i zástupce osloveného partnera. Jak už k mnohým z Vás prosáklo již během kobylkopárty po závodě, tématem příští ročník je slavný český seriál Nemocnice na kraji města. Ani ve středu nebylo potřeba moc vína a nápady, jak toto téma navlíct na Kobylky, jak ovlivnit ztracené kontroly nebo večerní soutěže z nás padaly takovým tempem, že jsme je ani nestihli zapisovat.

Jak se opakovaně a velmi silně ukazuje, téma je to velmi silné, nevyčerpatelné. Na druhou stranu pro nás “nezdravotníky” natolik neznámé, že jsme se rozhodli sehnat na jeho kvalitní vykrytí odborného partnera. A kde jinde to zkusit než tam, kde jsou nejlepší a kde se i jedna série seriálu točila – v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Díky Miborovi a Kamilovi jsme se tam dostali až ke Katce Křenkové, která v ÚVN vede Tým pro podporu zdraví, který se stará o zaměstnance co se týče sportovních, oddechových a stmelujících aktivit. Tým je pod garancí náměstkyně ředitele pro nelékařské zdravotnické profese a řízení kvality zdravotní péče Lenky Gutové a díky oběma zmíněným dámám se podařilo od Ústřední vojenské nemocnice domluvit oficiální podporu pro 7. ročník našeho závodu.
Katka Křenková osobně přišla ve středu mezi nás a podle všeho se zdá, že dokázala poměrně slušně vykrýt (a sama i výrazně obohatit) vodopád nápadů, jak téma sedmého ročníku reálně naplnit. Strašně se na tu spolupráci těšíme, je to pro nás zavazující a zároveň velmi energeticky bohatý impuls pro to, aby Kobylky 2018 byly pro všechny účastníky opět nezapomenutelným zážitkem. A kdo ví, třeba se do zábavy podaří dostat i nějakou edukaci v oblasti zdravovědy! Děkujeme za přislíbenou podporu!

Ústřední vojenská nemocnice

Tým pro podporu zdraví

Téma a partner pro 7. ročník

1 komentář u „Téma a partner pro 7. ročník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..