Letos o pár dní dříve než loni, přesto pro některé nedočkavce pozdě. Ano, registrace na letošní Kobylky právě otevírají své brány!
I přes to, že venku snad možná konečně začala zima, už celkem tři nedočkavé týmy se nám během posledních dnů ozvaly a škemraly o předregistraci. To teda jako neumíme, ale naspeedovali jsme naši grafičku a protože jsme už znali letošní téma, kterým je slavný seriál Nemocnice na kraji města, už jsme jen čekali na její návrh letošní grafiky. Všem jejím dnešním návrhům jsme se nahlas zasmáli a vybrali poplašenou kobylku s injekcí v zadní části těla. Myslíme, že to celkem sedí! :)
Mnoho toho neměníme, zůstáváme v osvědčených Mladoticích. Již sedmý ročník proběhne 9. června, ale jak dobře víte, budeme rádi, když tam s námi pobudete celý víkend. Pro závod už máme opět domluvenou podporu od několika skvělých sponzorů, takže i nějaké hodnotné ceny pro nejlepší závodníky a klikaře (večerní soutěže a tombola) určitě budou.
Novinkou letoška je mírné zdražení. Teda … kdo se objedná (teď mě napadlo, že místo registrace bychom měli používat “objednání” :)) a zaplatí regulační poplatek do 31.3., bude mít stejnou cenu jako loni. Takže kdo chce, ušetří pade. Kdo nás zná, tak ví, že včas odhlášeným peníze vracíme. Budeme rádi, pokud opět naplníme kapacitu našeho závodu, která zůstává zase 150 dvojic.
Těšíme se na postupně sílící přípravy, na samotný závod! Věříme, že se vše opět vydaří a všichni budete odjíždět se zážitky na celý život!

Injekce v hýždi … registrace na letošní ročník otevřeny!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..