Jste neuvěřitelní! Na naplnění oficiální kapacity letošního ročníku, tj. 150 dvojic, jste potřebovali necelých 9 dní. To nemá v žádném předchozích ročníků obdoby a my jsme z toho trošku opařený. Moc děkujeme za Váš zájem, teď už Vás jen všechny nezklamat … za celé lékařské konzilium můžu slíbit, že do organizace zase dáme maximum.
Ohledně pokračování registrací … ze zkušenosti víme, že nakonec vždycky cca 6,45-8,21% dvojic odpadne. Chápeme to. Plánování na několik měsíců dopředu, navíc třeba i s dětmi, je velmi obtížná disciplína. Proto jsme i zavedli zvyk, že pokud se nám dvojice odhlásí alespoň tři dny před závodem, vracíme zaplacené startovné. A proto také letos pouštíme registrace do celkového počtu 170 a se všemi, kteří budou mít startovní číslo do 170 včetně, budeme počítat. Pak se nezlobte, pak už budeme registrovat jen náhradníky, kteří budou čekat na to, jestli se někdo odhlásí. Areál v Mladoticích prostě víc lidí, aniž by se snížila kvalita pro všechny, nepojme. Už těch 150 dvojic je spíš lehce za hranou komfortu.
Když jsem u startovní listiny … rozmohl se nám tu takový nešvar, takový ošklivý, nepěkná věc. :) Žádáte nás, někteří i opakovaně, o změny startovních čísel. Důvody máte různé, to bych teď neřešil. My se snažíme vyhovět, ale narážíme … na to, že někdo, kdo si na svoje číslo poctivě počkal, o něj tou výměnou přijde. A někdy ho to nadzvedne ze sedla kola a napíše nám. Proto tuto možnost od nyní rušíme, dělat ji nebudeme. Nikdy a nikomu. Věřím, že to pochopíte. Zkusíme se zamyslet nad tím, jestli by třeba příští rok nemohla registrace obsahovat i výběr startovního čísla. Ale neručím za to … jen vidím, že byste to mnozí ocenili.

Kapacita závodu, změny startovních čísel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..