Statistika nuda je … sakra, to je dobrý téma na některý z dalších ročníků! :) Ne vážně … mám rád statistiky. Proto se, přesto, že máme v datech kobylčí bordel, snažím dělat nějaké celkové dlouhodobé výpočty. Zkoušel jsem to už loni, letos teda musím pokračovat.
Na co jsem přišel? Že Vás je jen 17, co byli na Kobylkách vždycky! To je teda mega skvělý, smekám, věrný jako labutě jste, to se už dneska nevidí! Myslím, že je na místě si tyhle borce a borky vyjmenovat: Václav Kroupa, Alexandr Kotačka, Kristina Gybasová, Petra Kočárková, Matěj Kdýr, Petr Kdýr, Ivana Lacigová, David Moučka, Milan Horký, Hana Krocová, Jana Kroupová, Markéta Pancová, Petr Panec, Jaromír Šíma, Kateřina Vágnerová, Tereza Písková, Radoslav Mlynář … Nikdy nechyběli, nezměnili si jméno nebo změnili a řekli mi. :) Prošli s námi všech šest ročníků, neodradil je surovej první, vydejchali bouřku v pátým … prostě držáci. Budou letos zase všichni? Uvidíme, snad jo.
Dál jsem přišel na to, že Kobylkama se Vás prohnalo už pěkně početný stádo. Více jak 800 lidí si zkusilo, zač jsou toho Kobylky.
Co statisticky podchycený nemám, ale říkáme to stále … Kobylky jsou dneska už společenská akce. Událost, která dává dohromady lidi, kteří by se třeba jinak nepoznali. Kobylky jsou o vztazích … Víme o několika svatbách, dětech, co Kobylky způsobily. Kobylky měním lidem životy, chtělo by se říct … Doufáme, že jen k lepšímu!
A co suchá statistika na konec? Kdo jsou teda Ti nejlepší? No podívejte se na celkovou statistiku sami, jsou to machři, měli by nám dát školení, jak se MTBO Ztracené kobylky jezdí, co Vašku Kroupo? … Mimochodem, jezdí nám na Kobylky dva Martinové Kučerové. Snažil jsem se je odlišit, ale určitě se mi to nepovedlo, tak se omlouvám. A taky hádejte, kdo je celkově druhý? Jo, ten, co ani jiný než druhý být neumí! Sorry Sašo, fakt to tak vyšlo! :)

Sedmnáct věrných a nejlepší z nejlepších

3 komentáře u „Sedmnáct věrných a nejlepší z nejlepších

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..