Jak se blížila 170. zaregistrovaná dvojice na letošní Kobylky, bystřil jsem. A připravoval potřebné změny na webu, teda jako přemýšlel o nich. Říkal jsem si, že až tam ta 170. dvojice padne, bude pak dost času předělat web na registrace náhradníků. Jenomže letos je všechno děsnej fičák a Šedivcovic banda si dneska večer usmyslela, že během osmi minut regne 3 dvojice! To se pak nedá nic stíhat a i když “u toho sedíme furt”, rázem nám přeteče buffer a máme ve startovce 171 dvojic! :) No nic, to nejde vzít zpátky, nechávám to tak a překlápím web až potom.
Co se teda stalo? Registrace je od dnešního večera možná již pouze mezi náhradníky. Letos se do závodu dostanete už pouze tehdy, pokud dojde k většímu úbytku lidí ze startovní listiny, tedy spíše s účastí nepočítejte, jen nám líto. Nechceme náš závod zničit příliš vysokým počtem startujících a ani kapacita areálu není neomezená. Děkujeme za pochopení.
Jinými slovy – jsme plní, což je 3 měsíce před závodem možná až divný. Snad jsou všichni, co chtěli jet, ve startovce. Upozorňuju předem, že úplatky nebereme a o místo nemá cenu škemrat. O zařazení náhradníků rozhodneme podle počtu odhlášených (ale budeme mířit na cca 150 dvojic na startu) a to podle pořadí, v jakém se opozdilci zaregistrují. A nebo to zase zkombinujeme tak, že budeme preferovat doplnění kategorií, které jsou obsazeny méně, tedy například DD? Zřejmě ano. Je potřeba naplnit kvóty EU, přece, ne? :)
Děkujeme za Váš obrovský zájem, teď už jen udělat ten závod aspoň trošku dobrý … :)

Přetékáme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..