Mám tu pozvání na jednu srdcovku z mého rodného kraje – Bike Music Fest! Psal přímo Saša Kotačka, ale to byste určitě poznali.:)

Na Pasekách vládne od nepaměti Krakonoš. A pod horama se vystřídalo bajkerů, že by je nespočítal – malí, velcí, tlustí, tencí, ale všichni z jednoho těsta. Jedni za osmnáct, druzí bez dvou za dvacet…
Jojo, holoto líná, už se nám to blíží, takže si dovolím odtajnit pár informací.
Závodní prostor bude téměř totožný s loňským, jen ty kontroly se mi tentokrát mršky rozutekly až k Souši a na Čerťák, takže to zase nebude zadarmo, holt “Tak už to na horách chodí…” Potvoru Krakonoše ale radši dráždit nebudeme – valná většina postupů parkem kopíruje legální cyklostezky. Meteorologové a sojka hlásej tropy – proto jsme opět zařadili pár kontrol s osvěžením ;-) Systém bodování bude letos trochu jiný, budete sbírat jen 20ky, 30ky a 40ky, ať je to jednoduchý na strategii ;-))) no a pro ty ambicióznější bude připravena série za rovnou stovku (“Jsme chudí? Jsme! Potřebujeme poklad? Potřebujeme!”). O výjezd sjezdovky ale sa mozřejm ě nepřijdete, stejně jako o luxusní koncert na závěr dne.
Jo a to loňské překvapení se startem na lanovce se taky povedlo domluvit a prvních padesát přihlášených dvojic tak bude mít čas na mapu + výškové metry zadarmo. Kde tohle zažijete?!
Takže “Nestát, nekoukat, dělat, hlásit se!!!”

HIMLHERGOTDONRVETRKRUCAJSELEMENT!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..