Je naší tradicí, že od 2. ročníku mají Kobylky svoje téma. Bylo naším zvykem téma oznámit spolu se spuštěním registrací, ale postupně se, díky Vaší zvědavosti, téma běžně prosakovalo i dřív. Letos je vše jinak. Máme dvě kvalitní témata a rádi bysme nechali rozhodnout Vás, které z nich bude nakonec dokreslovat 8. ročník.
Prvním tématem, které nás uchvátilo hned ráno po letošních Kobylkách, jsou Černí baroni. Komedie máme rádi, navíc vojenské prostředí by se zřejmě dalo dobře podchytit kostýmy. “Uniformy” letos vyšly a tak nebyl důvod hledat téma další.

Jenže to bysme nesměli jednoho srpnového večera nechat Sašu Kotačku hádat, jaký, že to budeme mít příští rok téma. :) Bez přemýšlení nám hodil na stůl téma, které se zdá být tomu prvnímu více než zdatným soupeřem. No řekněte sami, Limonádový Joe aneb Koňská opera je pro nás jako točený na míru! :) Kostýmy skvělý a ty písničky! “Sou fár, tu jú aj mej for-tu-náj mí tu sej. mu-ča-čí-ta mia kára verá an maj dej sej áj…”

Takže co s tím? Téma může být jen jedno … rozhodněte, prosím, spolu s námi, jaké vyhraje. Hlasovat budeme do 7. října včetně.

Hlasování o tématu pro rok 2019 dopadlo následovně:

  • Limonádový Joe aneb Koňská opera (70%, 56 hlasů)
  • Černí baroni (30%, 24 hlasů)

Hlasujících: 80

Nahrávání ... Nahrávání ...
“Kolaloka” nebo “Čo bolo, to bolo”?

3 komentáře u „“Kolaloka” nebo “Čo bolo, to bolo”?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..