O tomto víkendu jsme s Pavlem dokončili projíždění Kobylkooblasti pro tento rok a vymysleli, kam umístíme všech 25 kontrol. Bylo to moc těžké, protože krásných míst jsme našli mnohem více. Ale nevadí, to, co se letos do závodu nevešlo, můžeme použít za rok. I takhle budete mít co dělat, abyste to všechno objeli …
Zbývá poslat mapu s umístěním kontrol do SHOCartu, rozmyslet spravedlivě bodování navštívených míst a závod bude připraven. Prozatím uvažujeme, že kontroly budou obodovány mezi deseti a padesáti body, podle obtížnosti, a maximálně bude možné získat 700 bodů. Od získaných bodů za posbírané kontroly se bude odečítat penalizace za pozdní příjezd, prvních 5 minut 2 body za každou započatou minutu zpoždění, od 6. minuty pak 5 bodů za každou započatou minutu zpoždění. Příjezd o více jak 60 minut později znamená diskvalifikaci.
Jednotlivé kontroly budou označeny bílo-oranžovými orienťáckými lampiónky a na každé z nich budou unikatní orienťácké kleště s označením čísla kontroly, aby nebylo možné jednotlivé kontroly zaměnit. Ale vyznačení kontrol v terénu provedeme až 29. června, tedy den před konáním závodu, aby se nám do Kobylkobloudění nic nepoztrácelo.

Kontroly Kobylek rozmístěny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..