Někdy je dobré podívat se ke “konkurenci”, jak si vede, co nabízí. Moje sobotní účast na Úštěckém masakru byla vlastně částečně také něco takového, kromě toho, že jsem si to zápolení parádně užil! :) Závod, který měl svůj “teprve” druhý ročník a měl krásná startovní čísla, to bylo něco, co mě nakoplo. Nebo spíš dokoplo, protože potřebu startovních čísel, které budou mít závodníci na kolech, jsme už interně řešili několikrát a byla po nich poptávka i potom, co jsme zveřejnili informace o našich Kobylkokomisařích. Původně jsme mysleli, že zůstaneme jen u našich obvyklých samolepek, ale když jsem viděl čísla na Masakru, museli jsme je mít taky! :) Takže jsou už ve výrobě …
Další věc, v čem mě Úštěčtí (slovo s nejvíc diakritikou, co jsem kdy napsal! :)) inspirovali, byly závodní kartičky na cvakání kontrol. Ano, mohl bych tvrdit, že ujíždím na zvuku odmotávání izolepy nebo na hudrování, kde je její začátek, když závodníci svoje kartičky do tohoto oblečku oblíkali, ale byl by to blábol. Budu radši, když si tuhle činnost naše Kobylky ušetří (třeba na popisy kontrol, které budeme tisknout až na místě a jejich zaizolepování se bude hodit) a budou mít víc času na předzávodní pivo nebo na vyřízení nejzákladnějších lidských potřeb, jejich hustotu a četnost výskytu ovlivňuje předzávodní nervozita. Stejně tak budu radši, když nebudeme muset luštit rozmočené kartičky po Vašem dojezdu, protože, divte se, zase Vás pošleme i do vody. :)
Takže těšte se na startovní čísla a kartičky v nepromokavém laminoprovedení! Kobylkokomisaři i ostatní tímto dostávají do ruky lepší možnost posouzení dodržování pravidla na spolujízdu. Pokud se zadaří, nebudete mít sice všichni startovní číslo “1” jako je na obrázku, ale pro nás stejně jedničky budete! :)

cislo_na_web

Čísla a kartičky do laminovačky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..