Na poslední duben jsme se domluvili s provozovateli Rekreačního střediska Mladotice a potkali jsme se přímo na místě činu, tedy na místě letošního MTBO Ztracené kobylky.
Již předchozí mailová komunikace nasvědčovala tomu, že letos budeme mít nejen skvělé zázemí, ale hlavně provozovatele, který nám bude věnovat patřičnou péči. Dnešní setkání tyto dojmy potvrdilo a zesílilo. Domluvili jsme se bez problémů na všem, co jsme potřebovali a tak se můžeme všichni těšit na velmi příjemné a přátelské prostředí. Po loňských zkušenostech jsme věnovali náležitou péči dohodě o stravování pro naše Kobylky a můžeme s velkou radostí oznámit, že letos si budete šmakovat daleko lépe! Jídlo bude zajištěno od pátku do neděle. (V ceně startovného je pozdní oběd a nápoj pro každého účastníka s výdejem po dokončení závodu.) Abych nezapomněl, jak je vidět z fotogalerie níže, místní kuchař má opravdu dobré jméno. Nástěnka se mu totiž pěkně plní pochvalami. Také pití prý letos nedojde, takže prý nemusíme ani kupovat moc Francova nápoje. Zavírací dobu restaurace prý upraví podle potřeby, takže doufám, že budete v pátek rozumní. Jo! A pivo bude samozřejmě do skla! :)
Domluveno je také, kde se bude parkovat a jak bude probíhat ubytování Kobylek. Jsme rádi, že i v těchto věcech jsme našli u provozovatelů pochopení. Za ubytování si bude vybírat přímo provozovatel, povlečení bude už rozmístěno v chatkách. Za parkování bez noclehu se neplatí! Pokud všechno klapne a ani Kobylky to nějak nepokazí, má RS Mladotice rozhodně našlápnuto na zopakování startu a cíle i pro několik dalších ročníků!
Po domluvení všech potřebných organizačních detailů jsem chtěl využít hezkého dne a vyrazil jsem na další část mapy, abych upřesnil pár dalších kontrol. Řeknu Vám, severní část mapového prostoru je opravdu pro labužníky orientační MTB jízdy. Krásná krajina, velmi členitý terén, střídání různých nezpevněných povrchů, spousta hlubokých brodů, složité mapování, prudké sjezdy, krvavé výjezdy, lesáci, bahno, hmyzáci nad bahnem, zmatená srna nebo zajíc a nikde ani jeden cyklista. To poslední se vám asi nesplní, ale všechno předtím a možná i něco navíc určitě na cestě najdete, pokud si vyberete tuhle nejhutnější část mapového prostoru. Bude jistě dobře bodově ohodnocena, ale bude taky pěkně brát síly, tak na to myslete!
Pro dnešek už jen drobnost. Letos budeme oranžoví, pořadatele byste tedy neměli nikdo přehlédnout!
g140430005-Ladeni podminek v Mladoticich, poradatele v oranzovych trickach

Areál v dobrých rukou, oranžoví pořadatelé a další kontroly položeny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..