Venku začalo přituhovat, naše kola se octnou častěji ve sklepích nebo garážích a to je ideální čas na nějakou tu “kobylkoadministrativu”. Vono se to totiž nezdá, ale za pár dní nastane tzv. “kobylkovrat”, tedy den, kdy to máme časově stejně daleko k posledním i nadcházejícím Kobylkám. (Letos kobylkovrat nastává 8. prosince v 10:00, pozn. red.). V tomto období vždycky začínají kvasit přípravy dalšího ročníku Kobylek.
Proto máme na 11. prosince naplánovanou první organizační schůzi, zkoušíme responsivní design stránek nebo se teď ve středu scházíme s Pavlem, abychom probrali hlavní směry rozvoje a to nejen do dalšího ročníku. Máme za to, že bez rozvoje se stagnuje, uvadá a končí … a to bychom děsně neradi, protože si myslíme, že byste nás sežrali! :) Letos jsme prý byli největším závodem “bike adventure” typu a to je prostě velký závazek.
Jenomže … ono to naše nadšení a odhodlání fakt nestačí. Mega důležití jsou, jako fakt!, naši sponzoři, kteří nám každoročně pomáhají. Tu zvyšovat úroveň cen, tu vyrobit kobylkohadry a nebo držet levné registrace. Jsou pro nás podstatní pro to, aby Kobylky byly nejen surovým závodem, ale zábavnou společenskou akcí. Většina sponzorů se s námi drží už dlouhá léta, jsou to naši přátelé a podporu mají za svoji “srdcovku”. Ale každý rok je třeba i v této oblasti hledat “novinky”, protože pokračování podpory od stávajících sponzorů nebereme automaticky. I proto vytváříme již několikátým rokem podrobnější materiál pro sponzory, aby hlavně ti váhající “venku”, přišli k nám dovnitř. :) Podaří se letos zase někoho nového oslovit? Nabízíme startovné zdarma pro ty, co nám sponzora přivedou. Teda jako ne v řetězech, ale jako, že nám sám rád dobrovolně hmotně pomůže se závodem. :)
V materiálu pro sponzory, což je vlastně taková naše výroční zpráva, je kromě obvyklých motivačních informací a statistik také jedna novinka. Po letošní dobré zkušenosti jsme se rozhodli těm nejlepším sponzorům nabídnout propagaci na předmětech (hadry, ponožky, bidony, ..), které vyrobíme a rozdáme do cen. Jak se zdá, možnost mít svoje logo vedle našeho je pro sponzory zajímavá, protože jsem pro příští ročník takovéto sponzory sehnal už tři. Přidá se někdo další? Uvidíme. Každopádně se zdá, že pro příští ročník máme už nyní, díky přislíbené podpoře od prvních sponzorů, dobrý ekonomický základ. Jo … a pivo od Podkováně máme už taky slíbený! :)

Sponzoři pro další ročník, aneb přichází kobylkovrat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..