Setkání na Ztracených kobylkách se blíží, proto pár organizačních drobností. Příjezd do Kempu a tábořiště Kobylka je značen jednak od paní majitelky, ale v pátek a sobotu Vám ještě přidáme pár našich Kobylkocedulek, abyste se při dojezdu cítili jistě.
Co bude, vzhledem k počtu účastníků, důležité, abyste dbali pokynů nás, pořadatelů. Hlavně u parkování budeme muset zachovat řád, abysme vyčleněnou louku využili efektivně. Takže tady dvakrát prosíme o laskavé dodržování pokynů parkovacího kobylkovelitele!
Jinak opakuji, že fasování startovacích sad, doplácení startovného a jiná nutná administrativa bude probíhat jak v pátek 29. června od 20:00 do 22:00, tak i v sobotu 30. od 8:00 do 9:30. V 9:45 pak následuje výklad trati a od desíti máme v úmyslu pouštět do terénu první vlny Kobylek. Tak nepřijeďte všichni na poslední chvíli.:)
Ubytování v kempu je mimo naši kompetenci, majitelka si od Vás peníze vybere sama, tak s tím prosím také počítejte.
Pokud máte nějaké organizační dotazy, ptejte se. Možná lepší přes fórum, ať si odpověď mohou přečíst všichni. Zrovna tak tam můžete směřovat svoje hledání a nabízení spolukobylek do týmů.

Pokyny k příjezdu a ubytování v kempu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..