Tak poslední obhlídka trati před akcí dopadla velice dobře, cesty jsou sice někde těžké, ale všechny sjízdné, čeká vás maximálně trochu tlačení.
Kdo zná kraj našeho závodu, ví co znamená pro cyklistu, když se řekne Javornice. Pro ty, kdo neví, je to synonymum pro časté přejezdy této romatické říčky a velké množství brodění. Od centra závodu na obě strany vás během tří kilometrů čeká asi tak 7-8 brodů. Všechny jsou sjízdné pro jednotlivce, ale nesjízdné pro vozíky. Je na každém z ostatních kategorií, zda zvolí kratší ale těžší cestu, nebo delší a jednodušší. Také turistické značení není sice úplně ideální, ale jedete orientační závod, tak si musíte poradit.
Při zastávkách jsem si opět uvědomil, kolik krásných míst je v tomto regionu k vidění a že ne všude jsou stopy po člověku a jeho kreativitě. Ospalé vesničky s minimem provozu se vám jistě budou také zamlouvat. Věřím, že si tento kraj zamilujete stejně jako já a určitě se sem ještě vrátíte. Nezapomeňte se namazat repelentem, jak známo dole u Berounky roste kapradí, komáři že koušou nám ale vadí :-).
Těšíme se na vás a doufáme, že všichni budete odjíždět plni emotivních zážitků.
Pavel.

brod

Poslední obhlídka Kobylkoterénu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..