Požádal jsem Honzu Kabáta, aby nám do mapy vyznačil, jakou zvolili trasu. Honza ochotně jejich vítězný postup vyznačil a tak ho můžu s Vámi všemi nasdílet. Jak je vidět, tým EKP Old Starts Honzy Kabáta a Dušana Lebedy, vynechal pouze dvě kontroly. Jo,kdo umí, umí … Jo a jeli proti směru hodinových ručiček. :)
Ztracene_kobylky_2013_postup_EKP_old_stars

Vítězný postup 2013

1 komentář u „Vítězný postup 2013

  • 3.7.2013 (21.27)
    Trvalý odkaz

    Z mapy to není moc poznat, tak doplním, že Honza s Dušanem jeli proti směru hodinových ručiček, tedy začínali Krakovcem a na pivo za Berounkou se stavili až ke konci. Což se ukázalo jako asi lepší varianta, jednak se při této variantě asi dala trasa na konci lépe přizpůsobovat aktuální situaci a přidávat/ubírat kontroly. A hlavně byla výhodnější mezi kontrolami 23 a 24, ve směru od 24 asi nikdo nenajel do pomalých a nesedících cest na hranici pole a lesa.

    My (2. místo v MD) jsme asi jako jedni z mála jeli po směru hodinových ručiček, zejména z důvodu, že bonusové kontroly jsme čekali na Krakovci :-) Naše postupy jsem nahrál na Cykloserver. Jinak o Kobylkách jsem něco napsal i na web Ekonomu.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..