Jako již pravidelně i letos se Kobylky zúčastnily tohoto závodu s centrem v Novém Strašecí kousek od mého rodiště, viz www.nsgogo.cz/gogorace/. Tentokrát se účast vyšplhala na  80 dvojic a my měli možnost poprvé ukázat naše nové dresy v barvách Kobylek :-)
Vyrazili jsme s manželkou 2 minuty před jedenáctou a čekaly nás 4 hodiny v poměrně známých lokalitách, což ale ne vždy je výhoda. Začali jsme dobře – Keltská hlava nalezena (kontrola č.6), další ale pokračovala kufrem na kontrole č.5, kde jsme se nechali jako již po několikáté strhnout davem a omylem hledali kontrolu jinde, ztráta 10 minut je v limitu 4 hodin vražedná, kontrolu jsme nakonec našli a pokračovali přes 13ku na posed u Lodenického rybníka. Tady jsme asi zvolili dobře, když jsme vyjeli na Háje a po hranici lesa potom ke kontrole č.14, což bylo pravděpodobně nejrychlejší, následoval Drnek a bezinka v houpáku na poli (kontrola č.15). Dilema, zda si odjet pro 16ku ze spod nebo shora vyřešeno – jedeme po asfaltu a honíme čas horem. Kontrola v poho, houska, cukr a mažeme přes Kačici na další kontrolu. Tady bohužel byla drobná chybička v mapě, která pro mě osobně znamenala přelet přes řídítka a salto mortale. Chvilku jsem nemohl mluvit, ale nakonec zvítězila chuť poprat se o výsledek. Na přejezdu č.18 jsme potkali Králíky v krabici (dodatečně hodně štěstí ke svatbě) a mazali přes Záplavy k lomu (kontrola č.23). Do této chvíle jsem tajně doufal ve 20 bodů, protože nám to opravdu “jelo” a mapově jsme vše zvládali téměř stoprocentně. Jet na tuto kontrolu byla odstupem času určitě chyba, navíc jsme jí najeli ze špatné strany a zde ztratili 30 minut, tím pádem museli přehodnotit trasu a mazat do cíle. Zvolili jsme cestu přes rybníček u Tuchlovic (kontrola č.20), Lány a Sobín (kontrola č.9), měli 20 minut a před sebou relativně jednoduchou kontrolu č.9 v Rynholci. Krásně naplánovaných 16 bodů bohužel vzalo za své, protože jsme opět jeli s davem a přejeli odbočku od lomu nad Rynholcem do obce a k přejezdu. Nemohl jsem uvěřit tomu, že tuto kontrolu nenajdeme, tak jsme se ještě jednou vrátili, ale nedostatek času nás donutil to zabalit a mastit do cíle na “těžkou pilu”, kam jsme dorazili 3 minuty po limitu a já byl dost rozladěn.
S odstupem několika minut jsem se ale uklidnil a začaly převažovat klady. Letošní 2. závod s mojí manželkou Janou byl o poznání lepší než ten první, strávili jsme 4 hodiny při krásném počasí na trati výborně připravené, opravdu jsme makali a jeli bez delších přestávek a opět potkali spoustu známých tváří.
Akce se vydařila, odměněni byli všichni účastníci a letos poprvé se akce konala i pro běžce. Jako každý rok zde panovala velmi přátelská atmosféra okořeněná sladkostmi z vlastní pořadatelské kuchyně, ovocem a sušenkami v cíli.
Závěrem doufám, že za rok konečně dosáhneme na těch 20 bodů, ale hlavně jsme se na trase nerozvedli, nepohádali a  celé jsme si to náramně užili. Velký dík pořadatelům za parádní akci.

GoGo Race 2013
GoGo Race 2013
GoGo Race 2013
GoGo Race 2013
GoGo Race 2013
GoGo Race 2013
Podzimní romance na GoGo Race

2 komentáře u „Podzimní romance na GoGo Race

  • 8.10.2013 (7.36)
    Trvalý odkaz

    No my měli o bod více, ale vlastní blbostí jsme vás Králíci nechali výjimečně přeskočit Kobylky, aby vás to trochu bavilo :-)

    Reagovat
  • 8.10.2013 (2.26)
    Trvalý odkaz

    Králíci v krabici děkují za dodatečné blahopřání, potvrzují super závod a i když v tom blbym lomu hledali krmelec asi hodinu, stejně vás v cíli vysvačili o koňskou dýlku fakt hodně dlouhý kobylky :-).

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..