Milé kobylky! Máme za sebou třetí ročník našeho závodu a před chvílí jsem na web pověsil jeho sportovní výsledky.
Na nějaké větší hodnocení dneska nemám v hlavě dostatek čerstvých buněk, takže to nechám pár dní uležet. Určitě ale musím znovu poděkovat za Váš zájem a za to, že jste na závodě (před ním a po něm) vytvořili tak skvělou atmosféru. Mám také vyřídit pochvalu od provozovatele rekreačního střediska, že jsme byli slušní hosté!
Svoje velké díky musím znovu a znovu poslat všem, kteří se závodem pomáhali. Tedy všem organizátorům. A také sponzorům, díky kterým držíme nadstandardní úroveň cen pro nejlepší, do tomboly a večerních soutěží a letos podle mého názoru i gastronomického zázemí.
Rád bych poprosil všechny účastníky, aby nám zanechali na náš závod svoje hodnocení. Pomáhá nám to při organizaci dalších ročníků. Z vašich pozitivních ohlasů si bereme energii a z připomínek zase inspiraci pro zlepšení.
Fotky zpracováváme postupně, během následujících dní je budeme umísťovat do sekce Fotogalerie. Pokud máte nějaké svoje snímky a chcete se o ně podělit s ostatními, budeme rádi, když nám je pošlete.
Ještě jednou všem díky a těším se s Vámi na viděnou příští rok a s mnohými z Vás na nějakém daším MTBO. Chystáme se třeba na Českou Kanadu

zk2014_Pavel_Zdenek

Do třetice všeho dobrého …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..