DDM Praha 4 – Hobby centrum 4 a Ztracené kobylky pořádají ve čtvrtek 9. dubna od 19:30 přednášku pro účastníky dlouhých bodovacích MTBO závodů neboli závodů typu Bike adventure.
Program bude věnován práci s mapou, plánování tras, postupům, spolupráci v týmu, strategii, pravidlům atd. a je určen pro ty, kteří mají již základní zkušenosti s účastí na těchto závodech. Přednášejícím bude orientační biker Martin Sajal, který má za sebou již 85 závodů tohoto typu a podělí se o zkušenosti během nich získané.
Místo konání: Bartákova 1200/4, pavilon A, přízemí.
Přihlášky posílejte na email vopalensky@hobbycentrum4.cz do 6. dubna. Počet přihlášených omezen kapacitou učebny na 25 osob. S přihlášením tedy neváhejte a využijte jedinečné možnosti získat před sezónou informace od profíků. Vstupné 100,-Kč, platba na místě.
Je skvělý, že se tohodle nápadu Tomáš Vopálenský chytil a zorganizoval to. Samozřejmě děkujeme také Martinovi Sajalovi, že pustí svoje cenné zkušenosti mezi méně zkušené orientační borce! Osobně si myslím, že plánovaná kapacita semináře nebude stačit a že každý, kdo jej absolvuje, dokáže lépe zvládat strategii i mapování už v následující sezóně. U MTBO opravdu není zdaleka vše jen o fyzičce …
Seminar_mapovani_1

Seminar_mapovani_2

Seminář na mapování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..