A my jsme si tak dlouho lámali hlavu, jaký kobylkovýrobek by byl letos in! Anebo vlastně ne, my věříme, že za tři měsíce roušky určitě vyjdou z módy … takže jsme rádi, že už máme objednáno za skoro 18 000 Kč deštníků na pršení a za stejnou částku i trička pro všechny zeměměřiče. Novinkou letoška totiž je, že jak pořadatelé, tak závodníci budou mít stejnou barvu i materiál trička. Snad Vás tím potěšíme. :)
Ne, naprosto vážně. Zřejmě není člověk, kterého by nezasáhla současná situace v naší zemi, Evropě, ve světě. Nikdo pořádně neví, jak dlouho budeme bojovat s koronavirem, jestli je úplně legální projet se na kole nebo jestli jsem dost starej na to, abych si zítra mohl před polednem koupit housku. Proto je, podle nás, důležité, budovat opěrné body jistoty, které nikdy nikoho nezklamou. Kobylky budiž jedním takovým. Naše přípravy totiž pokračují, i když do naší homeoffice agendy přibyla ještě profese učitelů ve škole a mateřské školce, vychovatelů a kuchařů. Minulý týden jsme měli schůzi, bylo to poslední den, kdy se ještě smělo sejít více lidí osobně! Pokročili jsme ve výběru materiálů na naše nové mapníky, máme domluvené termíny najíždění terénu, výroby doplňků. Jsme technologicky vybavení na to, abychom naše další společná setkání dělali virtuálně. Není moc čas zastavit přípravy, když Vás všechny 12.-14. června chceme pobavit v Mladoticích! Takže … jako nemyslete si, že budete jarní přípravu flákat, koukejte nasednout na kolo, navlečte si roušku a makejte! :) A nebo aspoň kecněte na gauč a studujte mapy nebo naše letošní téma! Mimochodem, děda Drchlík by měl už brzo podložit CML, máme pocit, že to zase nějak voře, nebo co! :)
A teď, když to fakt nepůjde… když se tohle stane, letošní ročník přeložíme na příští rok, včetně tématu i místa konání. Nakonec, i o něco větší podniky, které probíhají v našem termínu, už to udělaly, měkoni! Ale my nejsme UEFA, nebojte! :) Pozdější letošní termín není možný, až do října je v Mladoticích plno a později už Kobylky otužovat nechceme. Pokud bychom Kobylky překládali, domlouváme se sponzory, aby nám svoje již darované prostředky nechali do příštího roku. A o to samé bychom rádi požádali i Vás, naše přihlášené. Všichni to u nás budete mít uložený líp jak v baňce nebo bance. :) Ale samozřejmě, pokud budete chtít peníze zpátky, vrátíme je, přesně podle našich instrukcí v Propozicích, teda tak, že nám zůstane kilo za kopytem. Strašně neradi totiž peníze vracíme, protože je to pro nás administrativně náročné a hlavně proto, že to pak vypadá, že nás nemáte dost rádi! :o Zlevněné registrace tímto prodlužujeme do konce dubna, takže s placením klidně ještě váhejte. Ale dost už vo tom, tohle se nestane, protože to nechceme! A vy taky ne, takže se sakra snažte nechytnout tu mrchu z Číny nebo ji chytnout a vomlátit jí hlavu vo řidítka! :)

 

Korona a Kobylky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..