Stalo se již tradicí, že kolem Mikuláše se naše parta, teda pardon, spolek, sejde a začne připravovat další ročník našeho orientačního závodu. A protože dneska Barborka našim klukům naplnila moje pletený ponožky, zřejmě nastal ten čas. Takže jsme se dneska vydali do Teplic, kde jsme v roce 2020 otevírali registrace. Pořadatelství našich gastronomických schůzí je pro každého člena čest a v podstatě se všichni pereme o příležitost se toho chopit. Dneska jsme tedy “udělali služby” Světle a Honzovi. :)
Protože je doba zlá, rozuměj je konec roku a nějak není čas, agenda schůze se zrodila až cestou z Prahy. Bylo vo fous víc času, protože nasněžilo několik centimetrů sněhu, u Muzea i víc, a moc to nejelo. Zrodilo se tak 13 bodů, které jsme důkladně probrali. A protože to dneska byla nultá schůze, moc závěrů z ní nevyplynulo. Spíš jen spousta otazníků. :) Ale pro naše věrné čtenáře, aby z toho něco měli, aspoň něco konkrétního. :) Zdá se, že registrace vodevřeme až poslední víkend v lednu. Přesný termín spuštění registrací tentokrát předem oznámíme, aby měli všichni možnost se poprat o svoje vysněné startovní číslo. Také se připravte na vyšší startovné, pracovně uvažujeme o 700,- za registraci a platbu v předstihu, 900,- za platbu na místě. Chceme udržet vysokou úroveň závodu a to něco stojí a také se nechceme dostat do stavu, že peníze od sponzorů “prožereme”. A protože máme obvykle ve startovce spoustu “mrtvých duší”, zavedeme systém, kdy bude nutné registraci potvrdit platbou (pracovně do 7 dnů od registrace), jinak budeme registrované přesouvat mezi náhradníky. Věříme, že v souladu s našimi férovými storno podmínkami je to správná cesta. A to nemluvím o tom, že každoročně řešíme problém, že nám registrovaní neplatiči blokují místa pro další zájemce. Další novinkou, která bude také vyžadovat programování našeho sponzora Behavin, bude to, že platbu opřeme o QR kódy. Nemělo by se tak stát, že zaplatíte někam do kšá nebo spletete variabilní symbol a já to pak budu po urgenci dohledávat. Plánujeme také vyrobit další mapníky a půjčování mapníků si tak nechat v naší režii. Budeme také inovovat sponzorský program, zvýhodníme finanční dary oproti výrobkům a slevovým nebo jiným kupónům. Mimochodem, nejlepší sponzor je ten, který se nám ozve už teď, na základě tohoto článku. :)
Spoooustu věcí jsme jen rozdiskutovali. Vono vybrat barvu trička, motiv nebo kořalku podle tématu letošního ročníku – Trhák, není úplně na jedno sezení, to se musí urodit. Dnešní schůzí jsme spíš zaseli semínka, která, přes počínající zimu, brzy vzejdou a už v lednu se ukáže, co z nich vyroste. Budeme se snažit, aby to byla zase úroda, která všechny účastníky i nás zasytí tak, že jim jejich plné “pupky” budou praskat ještě za dlouhou dobu. Mimochodem, kapelu máme už domluvenou … měl by to být náš oblíbený Kompress, která málem hrála na našich Dušičkových kobylkách.

Nultá schůze, aneb přípravy na 11. ročník právě začínají

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..