Nastala doba, kdy se zakusujeme do příprav dalšího ročníku našeho závodu a to je období, kdy nastřelujeme rozpočet. Ne, necucáme si ho z prstu, ale už teď zjišťujeme, kolik bude stát pozávodní oběd, ubytování, tisky, ceny a další podstatné nákladové položky a pak k tomu hledáme zdroje. Protože víme, že nám vstupy poměrně významně porostou, budeme muset určitě zvýšit startovné. A co také každoročně zkoušíme a celkem se i daří, je hledání sponzorů, jejichž dary pomáhají vylepšit ceny pro nejlepší, ale v historii nám zejména hodně pomohli s rozvojem.
Aktuálně jsme tedy oslovili naše loňské sponzory, zda nám zopakují svoji přízeň. Podle prvních reakcí se zdá, že na nás vzpomínají v dobrém, rodí se první konkrétní přísliby nebo jednání, kde to probereme více. A protože nejsme nějací Hej, počkej … ale jsme zapsaný spolek, je pro nás samozřejmostí, že na sponzoring sepisujeme darovací smlouvu, díky které se darovaná částka odečte z daňového základu. Ano, každý má možnost volby, jestli odvede daně a bude doufat, že mu spraví silnici do jeho rodné vísky nebo nám přidá na Kobylky a bude mít jistotu, že je účelně využijeme pro pobavení několika set lidí. Pro všechny, kteří by o podporu Kobylek měli zájem, máme popsaný sponzorský program, kde jsou k nalezení také krátká a dlouhá verze materiálu pro sponzory, které se dají vytisknout, dát do desek a položit panu řediteli na stůl. :)

Stejně tak se dá vlízt do bankovnictví, načíst QR kód, navolit částku a odeslat to. Ale to je už hodně zkratkovité jednání, které bych nečekal ani od největších odpůrců placení daní. I když kdo ví … :) Každopádně předem děkujeme za to, že se nad tím zamyslíte a když ne sami, tak zkusíte někoho do Kobylek zblbnout. Víme dobře, že náhodou se nestane nic, že je třeba jít štěstíčku naproti. :)

Daně nebo lepší Kobylky?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..