Po našima bajkama pomalu začíná křupat sníh a led a tak nastává ideální období pro začátek příprav na další cyklosezónu. Sednout někde ke krbu se svařákem nebo horkou medovinou v ruce a probírat se fotkama z letoška je určitě fajn začátek. Vzpomínky na všechny ty krásné zážitky nás postupně přivedou do stavu, kdy se budeme zase strašně moc těšit na cyklotoulání do pozdního večera aniž bysme si museli navlékat rukavice nebo kuklu pod helmu.
Abysme si to čekání na léto trošku zkrátili, jezdíme už tradičně v květnu do Chorvatska, kde bývá v tu dobu už náramně teplo. Navíc jezdíme po ostrovech, kde nejsou žádný turisti ani v sezóně, natož před jejím začátkem. Rozhodli jsme se tam zajet i příští rok a jedeme v termínu od 24. května do 2. června 2013. Už nás je na lodi Sretan 16, takže máme ještě 4 volná místa. Kdyby někdo se někdo z kobylech chtěl přidat, budeme rádi, ozvěte se! Rozhodně je to skvěle strávená dovolená – počtěte si na stránkách Geotouru.
Protože se známe s majitelem cestovky, který Kobylkám fandí, ukecali jsme ho, aby nás zasponzoroval. Máme proto první super cenu pro příští kobylkozávodníky! Dostaneme dva poukazy na 50% slevu na kololodní zájezd dle výběru výherce v termínech 2013 a 2014. Myslím, že to bude v roce 2013 hlavní cena, ale uvidíme, co se podaří ještě dalšího sehnat. Rozhodně nechceme usnout na vavřínech. :)
Typická scenérie z kololodi v Chorvatsku

První sponzor pro Ztracené kobylky 2013

1 komentář u „První sponzor pro Ztracené kobylky 2013

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..