Pavel byl v sobotu naposledy před letošními Kobylkami ohledat místo startu. Javornice a Berounka už klesly, utopený motorky jsou nalezený, takže terén bude, s největší pravděpodobností sice těžký, ale jetelný. Dobrá zpráva pro všechny, myslím.
Dále zjistil spoustu důležitých informací v Machově mlýně, kde se letošní Ztracené kobylky konají.
1) Majitel má ještě volné chatičky. Zjednodušené objednávky prosím řešte telefonicky – 373 390 109.
2) Ubytování ve stanech nám bylo nakonec zlevněno na 100,- za noc a osobu. Platit za tento typ ubytování se bude při parkování Kobylkomanažerovi pro parkování.
3) Po závodě na každou Kobylku čeká párek a pivo / limo – v ceně startovného. Platit se bude zase Kobylkopenězma, které nafasujete ve startovací sadě.
4) Na večer budeme mít připraven navíc guláš, takže bude dost sil na Kobylkopárty. Hudbu a hulákání máme povoleno do 2:00. Zůstaňte a užijete si soutěže, losování opravdu hodnotných cen v tombole, rockovou a jinou hudbu a hlavně! Pořádně proberete, kde se v terénu stala chyba a co za rok uděláte líp!
5) Pivo zásadně do skla, mladá paní! :)
6) Snídaně v sobotu nebo neděli je možná od 8:00, otevřou nám dříve.
7) V bazénu se nesmí koupat v noci, jaká škoda, a je zákázáno k němu chodit s pivem!
Samozřejmě dál apeluju na ty, kteří jsou přihlášeni, ale účast se jim z různých důvodů rozplývá. Dneska jsme na jedno uvolněné místo zapsali první přihlášené náhradníky. Tak by to mělo vypadat. Také připomínám, že do pondělí 24.6. očekáváme platby za registraci ve zvýhodněné sazbě 300,- za dvojici. Poté už bude možné platit až na místě a cena je vyšší – 350,-.
Drobný servis přímo ve mlejně nám pomůže zajistit Ramala Rakovník.
Jo! Klasika to důležité jako poslední, jestli se tisky map vydaří, počítáme s tím, že do dvojice budeme dávat 2 mapy!
machuv_mlyn_130615

Párky, pivo, guláš a další důležité informace

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..