Dnes, tj. 18.5.2014 v 9:24 došlo k registraci 120. dvojice na MTBO Ztracené kobylky a fakticky tak byla naplněna původně plánovaná kapacita našeho orienťáku.
Váš zvýšený zájem o Kobylky bedlivě sledujeme a také pracujeme na tom, abysme Vás zvládli poslat na trať víc, aniž by utrpěla kvalita závodu. Konkrétně vylepšujeme aplikaci, která nám výrazně pomáhá při zpracování výsledků, a také optimalizujeme naši vnitřní organizovanost. Ti, kdo zažili náš chaotic style v pátek při konání prvního ročníku, vědí, o čem píšu. Myslím, že se nám daří zlepšovat, máme už vlastně specialistky na konkrétní místa a svoje zkušenosti promítáme do přípravných prací před závodem. Po každém závodě vždy vypracujeme soupis toho, co by mohlo být v organizaci lepší a následující rok se tím snažíme řídit. Také Vaše:
hodnocení 1. ročníku účastníky
hodnocení 2. ročníku účastníky
nás posouvají dál, letos budeme více péče věnovat gastronomii. Ale o tom až jindy.
I letos čekáme, že největší nápor na organizátory bude ráno v sobotu. Nevím proč, ale je to jako kdybyste se domluvili, a přijeli vždycky všichni najednou. :) Na to ráno se určitě hodí další síla a tak jsme se rozhodli rozšířit náš organizační tým. Věříme, že tak dobře zvládneme odbavit dokonce více závodníků a tak jsme kapacitu závodu navýšili na 140. Snad to bude pro všechny zájemce o náš závod stačit. Stále víme o hodně váhajících kobylkách, co se nepřihlásili. Tak do toho, další zvýšení limitu už letos opravdu nebude!
Děkujeme Veronice za její zájem podílet se na organizaci Kobylek a doufáme, že se mezi nás zařadí natrvalo.

Veronika
P.S. Teď už jen aby se povedlo Jaromírovi, našemu dvornímu Kobylkoprogramátorovi, dotáhnout optimalizace v Kobylkoaplikaci. Víkendové počasí nám v tomhle ohledu přeje, tak jsem zvědavý, jestli bude po víkendu už fungovat import startovní listiny. :)

Rozšíření kapacity závodu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..