Jak jste si možná někteří všimli, ve startovní listině poslední dny mizí některá startovní čísla a ta samá přibývají dole. Je to dáno tím, že se nám ze zdravotních, studijních a pracovních důvodů některé týmy nakonec odhlásily a přenechaly svoje startovní sloty náhradníkům. Takto si už cestu do startovky našlo celkem 9 dvojic, aktuálně (10.6.2014 17:18) jsou dvě místa volná. Volná startovní čísla náhradníkům přiřazujeme, recyklujeme je, ale mají svůj čas registrace, tzv. timestamp. Ten může totiž, v případě rovnosti bodů a času potřebného pro získání bodů, rozhodnout o pořadí, viz Propozice. Jedním z dalších důvodů, proč startovní čísla recyklujeme je,  že již máme připravena startovní čísla, takže si nemůžeme dovolit stále jen přičítat.
Pár Kobylek se už také ptalo, v kolik startují. Důležité je říct, že start je na plánu až po registraci v místě závodu (zaplacení, vyzvednutí startovní tašky) a po výkladu trati. Registrace proběhne v pátek 13.6. od 20:00 do 22:00 a v sobotu 14.6.2014 od 8:00 do 9:30 v areálu startu – cíle. Výklad trati bude v sobotu 14.6. v 9:45. První dvojice vyjedou na start v 10:00, pokud vše před tím půjde dobře. Budeme startovat po třech dvojicích najednou v intervalu jedné minuty, v pořadí dle startovních čísel. Takže se dá dopočítat, v kolik kdo vyrazí. Oficiálně startovní časy ale vyvěsíme až v pátek večer, až budeme mít zpřesněný počet účastníků.
Poslední dotaz, co občas zaznívá, je ten, jestli si můžete přesunout startovní čas, typicky na co nejpozdější čas. Odpověď je NE. Nemůžeme si v tom už od začátku dělat hokej, přeci jen je to MTBO. :) Ale mám dobrou zprávu pro ty, co k nám pojedou z větší dálky. Pokud by se Vám stalo, že nebudete stíhat příjezd včas nebo z nějakého důvodu nestihnete včas odstartovat, určitě se pokusíme v těhlech situacích vyjít vstříc. Ale buďte prosím k pořadatelům ohleduplní, není možný vyjít všem vstříc. Rádi bychom, ale jsme jen Kobylky, nejsme stroje. :)

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Startovní listina – kdy startuju?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..