Již potřetí se účastníme této super společenskokulturněsportovní akce, kterou pořádá tým Sixnumbers z Nového Boru pod vedením jedinečného nestora Báži.
Tentokrát je centrum v Holanech u České Lípy a já doufíám, že se nám závod, neboli dovolená vydaří. Poprvé totiž dáváme obě děti do školky a jedeme 6 x 4 hodiny s Jančou sami. Otazníků je hned několik….zvládneme 6 dní šlapat 4 hodiny denně? Vydrží děti 4 hodiny ve školce? Nebudeme se moc hádat? Bude nám přát počasí? A další a další neznámé, které jsme ale hodili za hlavu, už když jsme se přihlašovali. Je úplně jedno jak to všechno dopadne, hlavně aby se nám to líbilo a užili jsme si to dosyta.
Po zkušenostech z let minulých musím konstatovat, že je to opravdu jedinečná MTBO párty trvající celý týden, navíc s hlídáním dětí. Perfektní parta lidí, kde se mistři světa, republiky, či vítězové dalších orienťáckých klání scházejí večer na pivo s normálními hobíky, kteří našli chuť vyrazit na týden bláznivého dobrodružství na kole  pod vedením živočicha Vladislava Lepšíka, alias Báži.
A jak to probíhalo v minulosti?
2010 – přijeli jsme pouze na 2 etapy do Lužických hor s přívěsným vozíkem, nakonec z toho byla pouze 1 etapa, ale parádní zážitek, navíc Pepan byl nejmladší účastník ve svých 5ti měsících
2012 – Janča v osmém měsíci s Anežkou a já v jednotlivcích, Jeseníky – Vidnava, krásné počasí, super dovolená v nádherných terénech, místa, kam určitě na hory z Plzně nepojedeme, ale také slabá účast. Přesto  a nebo právě proto vynikající atmosféra celé akce.
2014 – ???? Necháme se překvapit
Kdo neví, kam příští týden vyrazit, rozhodně mohu tuto akci doporučit, kdo má málo dovolené, může absolvovat třeba jen 2 etapy, dle libosti :-)

Fotografie0193

Sixnumbers aneb týdenní bajkování s mapou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..