A je to tu … akce pro Kobylky od našeho sponzora Geotouru! Zúčastněte se ZTRACENÝCH KOBYLEK a rozjezděte se na ně na májové KOLOLODI!

1. Speciálně pro účastníky „Ztracených kobylek“ platí v předkobylkových kololodních termínech 2016 – K3 a K9 – mimořádná kobylkosleva 3000 Kč na osobu.
2. Podmínkou přiznání této slevy je zaplacená registrace na Ztracených kobylkách 2016.
3. V přihlášce na kololodní termíny K3 a K9 pořádané cestovní kanceláří GEOTOUR uveďte do poznámky „Máte nějaká zvláštní přání“ přesně slova Kobylka=3000 off. Následně vám CK GEOTOUR přizná tuto kobylkoslevu.
4. Tato sleva platí do úplného obsazení míst v termínech K3 a K9.
5. Další info o KOLOLODI najdete na www.kololod.cz, www.geotour.cz.

Z vlastní zkušenosti můžu takovouhle dovolenou opravdu doporučit. Na své si přijdou jak jezdci pohodáři, tak draci, co si chtějí dát do těla v terénu. Jako trénink na náš závod asi nemůže být nic lepšího … práce s mapou je nedílnou součástí dovolené! :)

Jadran_do_hloubky

Kobylky, skočte na KOLOLOĎ!

1 komentář u „Kobylky, skočte na KOLOLOĎ!

  • 29.4.2016 (22.33)
    Trvalý odkaz

    Tak čistě statisticky bylo lepší přípravou než Kololoď pravidelné ježdění do práce na kole z chaty, protože ten rok jsme vyhráli Kobylky absolutně, zatímco po Kololodi jen v mixech :-) Ale jinak souhlas, na Kololodi to byla paráda a aniž bychom tam ježdění nějak extra hrotili, trénink to byl výborný. Více o tom, jaké to bylo na Kololodi v roce 2014. Jenom pozor ve sjezdech, jednou jsem se tam hezky vymlátil, odneslo to trochu rameno a pak jsem na Kobylkách nemohl tlačit Lenku do kopců… naštěstí to nepotřebovala :-)

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..