Dne 2.5.2016 ve 22:07 máme ve startovní listině stou dvojici. Jsou jimi Zoufalé kolistky v kategorii DD+. Letošní zájem o náš závod je opět rekordní, stejný počet jsme měli loni až o 14 dní později. Jestli to takhle půjde dál, dosáhneme na organizační limit, tj. 150 dvojic. Takže pozor, kdo chce letos Kobylkovat, ať nezaváhá!
Kromě velkého zájmu nás těší fakt, že 42 dvojic dorazí už v pátek a 58 jich odjede až v neděli! Nechci to zakřiknout, ale páteční předzávodní rozprava (včetně losování Kobylek naslepo) a sobotní Kobylkopárty budou asi opět o něco živější. Skoro abysme hledali nějakýho profesionálního baviče. :) Ale ne, však to zase nějak po našem a spolu s Vámi zvládnem. Nezapomeňte na letošní téma: Záhada hlavolamu.
Ve startovní listině zatím převažují “mladé” mixy, je super, že máme tolik nadějí a obdivujeme dámy, že se jich tolik vydává na trať!
registrace160502Těšíme se na Vás na všechny, ať už přijedete v sobotu, jste chlap a odjedete hned po závodě. Startovní listina má být pestrá a to se myslím daří. Konkurence bude tradičně obrovská, sad medailí omezené počty … ale většina z Vás tam stejně pro medaile nejede, ne? :)
Ztracene_kobylky_medaile_vsechny

Zoufalé kolistky sté!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..