Když jsem před časem dostal od našeho sponzora Preciosa pohár s vypískovanými vítězi letošního pátého ročníku a uviděl jsem, že se tam ani jedno jméno neopakuje, napadlo mě, že by bylo zajímavé udělat kumulovanou statistiku pro všechny předcházející ročníky. Kdo je vlastně dlouhodobě na Kobylkách nejlepší? A kolik máme těch, kteří ještě ani jeden ročník nevynechali?
g160725002-kobylkopohar-vitezove-za-rocniky-2012-2016
g160725001-kobylkopohar-vitezove-za-rocniky-2012-2016
Vrhnul jsem se na to s chutí, ale velmi brzo jsem narazil na nízkou kvalitu dat. :) Bylo mi jasné, že celkové výsledky budu muset udělat pro jednotlivce, protože dvojice se prostě příliš mění. Jenomže ono se toho mění víc … jeden rok je to Pepa, další rok Josef nebo taky pepa. Pak se nám taky ženský vdávaj a měněj jména a nebo si prostě někdy Kobylky registrují jméno ve formátu Příjmení Jméno a další rok naopak. Zkrátka zpracovat to strojově moc nešlo, musel jsem to přebrat. Opravil jsem víc jak 20% záznamů, ale zaručeně tam nějaký boty zůstaly. Tak buďte shovívaví, až to budete studovat. A pokud Vás nějaká křivda zabolí moc, dejte mi vědět, opravím to. :)
Podle všeho se zdá, že máme 22 stálých Kobylek, těch, co zatím jeli všechny ročníky. To je ovšem na velkou poklonu a poděkování! Celkově už Kobylky vyzkoušelo přes 700 lidí, což je taky krásný číslo! A další čísla už uvnitř přiložené statistiky. Jen doplňuji, že pro celkové srovnání jsem použil metodu, že počet bodů obou jednotlivců hodnocené dvojice je roven počtu dvojic, které zůstaly daný ročník za hodnocenou dvojicí.

ztracene_kobylky_kumulovane_12-16_top10

Pohár a statistika pro 5 ročníků

2 komentáře u „Pohár a statistika pro 5 ročníků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..