Je to neskutečný, ale už zase sedím u počítače, abych zhodnotil letošní Kobylky. Zase to celý děsně rychle uteklo … co to dá práce a pak se člověk ani pořádně nenapije:) a je konec! Výsledky jsou už na svém místě!
Jsem hlavně rád, že Vás zase tolik dorazilo a pak, že jste nakonec všichni v pořádku dojeli do cíle! A že to letos bylo těžký, to víte všichni velmi dobře. Tolik dvojic se zpožděním a dokonce diskvalifikací za příjezd o více než hodinu pozdě, jsme nikdy neměli! Tenhle osud potkal 12 dvojic, což je z celkových 142 hodně! Letos poprvé nikdo neobjel všechny kontroly, takže jsem o to více zvědavý, jaké postupy jste volili – prosím doplňujte na play-map. Hodně by mě i zajímalo, kdo byl rekordmanem v ujetých kilometrech a hlavně nastoupaných metrech. Případně nám napište! Zveřejníme rádi i Vaše příběhy z trati, fotky, pokud pošlete … Těším se třeba na doplnění příběhu Saši Kotačky. Ne, že by se mu stalo něco zvláštního, naopak, vše je v pořádku, byl zase druhý ve své kategorii, už po šesté v řadě. :)
Obdivoval jsem, že jste večer, po tom peklu na trati, měli ještě chuť a sílu na tradiční pařbu se soutěžema. Fakt klobouk dolů, jste nezmaři!:)
Z pohledu organizátora jsme neměli žádný větší problém, mrzela mě ta chyba v bodovém hodnocení kontroly 25, ale napravili jsme celkem rychle. Dařilo se i dobře zpracovávat doplnění kontroly 21 podle fotek. Trošku mě mrzí dohady o přesnosti umístění kontrol 24 a 19, ale to přeci k těmto závodům patří. Mám pocit, že dobrým zpestřením byli komisaři – čerti, jsem moc rád, že nemuseli nikoho diskvalifikovat.
Pobavilo mě, že Damián Bradáč nás ještě v sobotu po závodě představil youtube komunitě, tam jsme ještě moc známí nebyli! :)
Protože nemám dneska moc buňky na psaní, nechám toho. Jen si ještě dovolím poděkovat sponzorům, věřím, že jejich dary a peníze byly dobře využity a že se jejich podpora zase zopakuje za rok. Ano, už uvažujeme o dalším ročníku, termín ani místo ale zatím neprozradíme. A ani téma, které se včera večer již zrodilo!:)
Na závěr Vás všechny moc prosím, vyplňte naši anketu a pomozte nám zlepšovat se!
Díky moc!

Peklo budiž pochváleno!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..