Milé čertovské kobylky!

Před chvílí jsem uzavřel startovní listinu a pomalu se přepínám do mladotického offline režimu, tedy už žádné změny e-mailem neposílejte. Případné změny domluvíme při registraci v pátek nebo sobotu. Registrace provádíme nalevo od terasy a výčepu. Pokud někdo na poslední chvíli bude muset účast zrušit, prosím pošlete sms na níže uvedené číslo.
Registrace a vše ostatní uděláme tak, jak je napsáno v propozicích – https://www.ztracenekobylky.cz/propozice-2017/
Informace z příprav si můžete načíst v sekci aktuality – https://www.ztracenekobylky.cz/aktuality/ nebo na kobylkoksichtoknize – https://www.facebook.com/ztracenekobylky
Apeluji na ty, co přijedou v sobotu – přijeďte včas, je Vás hodně! Když přijedete všichni na posledních chvíli, můžete mít problém stihnout výklad trati a případně i start. Po předchozích zkušenostech toto zdůrazňuji hlavně těm, co si před závodem ještě budou půjčovat a montovat mapník, na to počítejte klidně půl hodiny navíc. Brzo ale přijeďte třeba i kvůli výbornému kafi z Kofárny nebo na něco z výčepu. Výklad trati nedoporučujeme promeškat, většinou v něm máme dost důležité informace k závodu!
Budou dvě výdejní místa mapníků – měli byste vědět, od koho mapník máte – od Kobylek nebo od RaMacha.
Akce se koná v RS Mladotice, ne v obci Mladotice … ale jste orienťácí, určitě na start trefíte bez problémů, že? :)
Ať již spíte kdekoliv, ve stanu, karavanu, chatce, pod širákem, mostem, v autě či na stromě, hlaste se u paní Grozíkové (v jídelně vpravo od terasy).  Doplňujeme, že i pokud jste zvolili nocleh v autě, karavanu či pod širákem, požádáme vás zaplatit jako za spaní ve stanu, protože využíváte zázemí RS. Za prázdná auta se neplatí. Platby za ubytování a stravování řešte s paní Grozíkovou, ta bude vydávat i klíče od chatek. Povlečení budete mít už v chatkách.
Příjezd do areálu RS bude značený, zrovna tak v areálu se pomůžeme s orientací cedulkami, kde co najdete. Po příjezdu prosím dbejte pokynů organizátorů, hlavně ohledně parkování. Kdyby nikdo za mostkem při vjezdu do areálu nestál, zahněte doleva, parkuje se tím směrem.
Organizátoři mají letos červená trička, která se opět nedají koupit. :) V prostoru registrací budeme prodávat bílá trička s letošním čertovským motivem (pánská, dámská, dětská) za 300,-
Vypadá to, že budeme mít cyklisticky příjemné počasí bez extrémů (s hrozící bouřkou spíše v pátek), tedy čekáme, že se moc dobře projedete. V každém případě si zabalte svačiny a vezměte na závod peníze, aby Vám “nedošlo”!
V prostoru startu/cíle (celém areálu) není signál. Chytnete tam naší WiFi (bez hesla), po připojení na ní ale nebudete na internetu – pouze můžete v prohlížeči svého telefonu spustit naši kobylkoaplikaci se startovní listinou, průběžnými a konečnými výsledky. Do prohlížeče stačí zadat kobylky.cz.
Věříme, že si náš závod všichni parádně užijete, včetně společenského doprovodného programu. Například pátečního buřtu na ohni (budou se prodávat i na místě) nebo sobotních večerních soutěží, tomboly a diskotéky. Jo, na večerní soutěže, pokud se chcete účastnit, se bude hodit baterka nebo čelovka. Pro děti zůstávající v areálu přes den budeme pořádat malý závod v orientačním běhu. (Pozor – není to myšleno jako babysitting!) Večer v sobotu začíná dětskou diskotékou, na kterou se mohou vybavit kostýmy – ať už tématicky (čerti, princezny, vojáci..) nebo jinými (u nás aktuálně jen a jen pirát takže to chápeme, hlavně ať jsou děcka spokojený).

Moc se na Vás těšíme, Kobylky, Pekelníci, … !!!

Za všechny organizátory,
Zdeněk.

 
Poslední organizační pokyny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..