Tak i BSK racing Peťka s Matesem se rozepsali, za BSK racing sepsal Petr Kdýr.

Nástup do závodu a očekávání o umístění není moc valné, žádný velký nájezd kilometrů, momentální aktuální „race mode“ není MTBO, ale pro každého z dvojice otec a syn jiný a diametrálně odlišný. Nicméně Kobylky jsou Kobylky…srdcovka. :)
Projíždím se večer před startem, jen tak volně, zatímco Matěj se ségrou se jdou projít pěšky. Vím, kudy chtějí jít a mířím jim naproti. Cestou potkávám 1 kontrolu a už si říkám…je za hodně a blízko, bude asi nával, ale počkáme, co přinese další den.
Den D!!! Start v normálu, nikdo jsme nic nezapomněli, jsme tam oba včas, byť každý najíždíme samostatně, ale to tak prostě je…obligátní otázka od Katky „ tak jak to dneska vidíte“ do 6 v kategorii dobrý…
Mapa asi minutku a děj se vůle boží…nebo snad pekelná??? :) Jednička na začátek je jistota, o které vím, naštěstí je na ní docela dlouhá stojka kde předjíždíme a předjíždíme a žádný zádrhel se nakonec nekoná.
Pak dál…Střela ??? To ne! Zelená zákeřnost! To si necháme případně až na závěr. Takže 22 v poho, 21 už tak v klidu není, někam zmizela, nicméně mapa sedí dokonale, tudíž foto a valíme dál. 26 v klidu, 27…trochu problém. I my jsme se nechali zmást to krásnou cestou, která na mapě nebyla, ale nakonec jsme dohledali.
Pak pár km naprosto bez problémů, 15 dám na Matěje a sjíždíme pro ni, sice delší, ale velmi pohodlnou a jistou cestou po modré. Zřejmě dobrá volba :) A řešíme 16 kontrolu, Matějovi se na ní vyloženě nechce…přesvědčím ho, že to musíme dát, podle lesa a pak sjet cca 300 m. Hurááá, máme ji!
Najednou satanáš! A švindluje jak o život! Pořád obrací Esa!!! Nemám čím ho uplatit, krásnější polovice přede mnou kategoie MD nabízí polibek, četr bere…jak to dopadlo u nás…asi každý pochopí. :)
Dál rutina, Kopidlo hospoda, zpestření pro místní, protože Matěj je ukecanej, a všichni domorodci jsou zvědaví…odkud se jede, kam se jede, jak s těma kontrolama atd…v pohodě, radši velím k odjezdu a návratu.
Plasy taky v klidu, tu pohádku znám dokonale, byť Mates místy neví, která bije, :) Nicméně teď bohužel přijde zádrhel v podobě kontroly 24! Fakt jsme ji neviděli, byť jsme to jeli od spoda a tudíž rychlost v té stojce 5??? Trochu moc schovaná…
Už nemáme čas se vracet, valíme do cíle…poslední čerti na zastávce, které porážíme, a poslední brod který Matěj proletí fakt pekelným tempem!!! Gejzír vody okolo něj, všichni fotí…co to je za magora, :)
Jooo, jsme v cíli, krásný povedený závod.
Co dodat na závěr…děkujeme všem těm lidičkám, kteří jsou ochotní obětovat svůj volný čas a uspořádat nám takovouto kratochvíli! Obrovský dík organizátorům a samozřejmě tak sponzorům.

Příběhy ZK – BSK racing

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..