Zlobím s tím už 7 let lidi okolo. Obvykle se totiž v tento čas ptají, kam jedu na dovolenou. A já jim, až na dvě výjimky, kdy jsme byli nemocní, odpovídám: “Ále, jedeme zase do Kanady”. S intonací obsahující takovou dávku nudy, šedi a samozřejmosti, že jim to vždycky vyrazí dech. A některým i opakovaně. Přitom již někteří vědí, že ta Kanada, kterou myslím, je ta naše Česká. Vždycky ale do hlavy dostanou první tu za mořem …
Na tomhle webu ten vtip nefunguje. Pravidelně tu lákáme naše Kobylky na závod, který je pořádán našimi kamarády, je pro nás věčnou inspirací a který prostě vynecháváme, jen když to fakt nejde jinak. Jde o MTBO Napříč Českou Kanadou, nebo také MTBO Zvůle, chcete-li. Akci pořádá vyhlášená partička Šrottýmu, která má stejnou krevní skupinu jako ta naše Kobylkovská. Kluci a holky vždycky vymyslí super trať v nádherné České Kanadě a po závodě se pak ještě člověk může vyřádit na dračích pramicích nebo na pumptracku. Ale pozor! Je nutné šetřit síly, protože večer, večer bývá velký, protože obvykle hraje živá kapela! Letos to budou oblíbení Vrbovci.
No kdo ještě nevěděl, co bude dělat o víkendu 14.-15. července, už určitě neváhá. Z Kobylek tam bude určitě velmi slušné zastoupení. S Vlastikem jsme už nahlášení a pokusíme se navázat na náš úspěch v loňském roce, kdy jsme byli 3. na dlouhé trati v mužích a 4. celkově. Na Kanadě nebývá tolik chrtů, závod je pro amatéry jako my, pro rodiny s dětmi nevyjímaje!

Přikládám jednu vzpomínkovou fotku z 1. ročníku … je to už 7 let, je to možné? :)

Co si zajet do Kanady?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..