Po náročné celovíkendové operaci mohu za všechny pracovníky ortopedie v Mladoticích odpovědně prohlásit, že Vaše výsledky jsou skvělé!
Jste neskuteční, že jste k nám zase přijeli v takovým počtu, že nám na závodě děláte tak skvělou atmosféru a dáváte nám tak energii pro další ročníky. Obdivujeme všechny Vaše sportovní výkony, ať už jste se trápili se svými letošními prvními kilometry na kole nebo bojujete o umístění mezi nejlepšími! Děkujeme Vám za přízeň a moc bych Vás rád poprosil, abyste nám dali vědět, jak se Vám u nás líbilo. Jako každý rok se nad Vaší zpětnou vazbou zamyslíme a pokusíme se být zase o něco lepší než letos a jako vždy tuto Vaši zpětnou vazbu bez cenzury zveřejňujeme. A pokud nám naposíláte odkazy na svoje fotky nebo, jako tomu bylo loni, sepsány svoje příběhy z letošního závodu, budeme je strašně rádi zveřejňovat. A všechny moc prosím, vyplňte si svoji včerejší trasu, na Vaše postupy nejsme zvědaví jen my, ale i Vaši soupeři!
Děkuji ještě jednou všem našim sponzorům za jejich štědrou podporu, náš závod je díky ní atraktivnější a pomáhá nám vylepšovat i technické zázemí nebo se víc položit do našich témat.:)
A děkuji všem kolegům organizátorům, jste skvělá parta a práce na Kobylkách s Vámi je díky tomu zábavná.
Pro dnešek končím, jdu si trošku odpočinout …
Jo, Katko, ať se Ti dobře hojí noha!

Výsledky vyšetření

2 komentáře u „Výsledky vyšetření

  • 11.6.2018 (21.27)
    Trvalý odkaz

    V jednom kopci mne brutálně předjela posádka s vozíkem. Pořadatelé by měli důsledně kontrolovat, zda dítě uvnitř je živé a zda nemá v sobě implementovány baterie, kterými je vozík tajně poháněn. Pozitivní zjištění by se mělo tvrdě trestat. Negativní zjištění by se mělo též tvrdě trestat, protože taková okatě najevo dávaná fyzická převaha demotivuje ostatní závodníky, tj. konkrétně mne :-)

    Reagovat
  • 11.6.2018 (8.13)
    Trvalý odkaz

    … to Ostravsko aj Zlínsko bych ještě chápal, ale co Jihočeši, to je nějaká záměrná ignorace nebo co ???
    Parádní nápad s mapou :)
    Díky !
    5-nohá Kačomyš*

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..