Když je venku sychravo, v těle rýma a děti u švagrový, je ideální čas zamakat na něčem důležitým! Je potřeba přebrat data Kobylek za všech sedm ročníků a zpracovat statistiku, která by hodila na Kobylky zase trošku jinej pohled. Takovou akci jsem poprvé udělal před rokem a její výsledky nezůstaly bez povšimnutí. A protože jsem se v tom našem datovým bordelu hrabal už před rokem a věděl, co mě čeká, odkládal jsem to asi dvě rýmy a tři oblevy a musel si k tomu vodevřít láhev červenýho.
Jako, data máme už lepší, přeci jen jsem těch předchozích šest let přebral už loni. Ale proboha, proč se jednou jmenujete Honza a podruhý Jan? Proč se vdáváte a měníte si jména? Proč se dva lidi jmenujou Martin Kučera?! :D Abysme Vám nezavedli takovej registrační formulář, kterej Vám v týhle kreatívě zatípne tipec, to se fakt nedá! :) Ne, vážně … kdo v těch datech statistickejch najde chybu, ať si ji radši nechá pro sebe a zpytuje svědomí! :D
No dobře … co z toho teda vylezlo? Třeba to, že máme už jen 14 lidí, co nevynechali ani jeden ročník. Myslím, že mě nikdo neupálí na GDPR hranici, když je uvedu:
To už není úplně normální, že byli vždycky … buď se jim na Kobylkách opravdu líbí nebo jim za to platíme nebo fakt nevím. Ozvěte se, pokud k tomu máte co říct! My každopádně děkujeme, věrnosti si vážíme a napadá mě, že bysme je měli i odměnit … třeba najdeme sílu to udělat na letošním ročníku! :D
Je logické, že četnost se vyplácí i v celkovém pořadí. Počítal jsem ho stejně jako před rokem. Tj. za každého předjetého jeden bod, pro každého z dvojice. A vyšlo mi z toho, že Vašek Kroupa si upevnil své postavení nejlepší Kobylky, protože druhý v pořadí, Saša Kotačka, loni trošku propadl. A taky vyšlo to, že na prvních deseti místech je to zamrzlý jak Štrbský pleso, každej si zuby-paznehty drží svůj flek a nechce ho pustit. Zase … proč? V televizi to nebylo a nebude, tak proč to nepustíte? :) Do letošních statistik jsem přidal nové dva sloupečky. O kolik míst se kdo v absolutním pořadí posunul a pak, o kolik bodů za poslední rok nabobtnal. Vychází z toho mj. to, že “skokanem roku” jsou Ti, co jezdí málo často, typicky kdo byl dvakrát (naposledy v roce 2018) a neprovařil to, ten poskočil. Kdo nejezdí, padá v žebříčku kobylkářů nemilosrdně dolů. A poslední čísla … Za posledních 7 let jsme na trať poslali v součtu 1821 kobylek, z toho víc jak polovina (945) byla více než jednou. Věříme, že se ta čísla letos zase vylepší. A hlavně, že budete mít důvod nám zůstávat věrní! Věřte, že na tom už teď makáme a děláme to rádi! :)

14 věrných, aneb statistika za 7 ročníků spočítána!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..