Další víkend, kdy nebylo počasí zrovna moc hezký. Ale taky další víkend, kdy jsme na několika pracovištích mákli a posunuli se v přípravách našeho závodu!
Začal jsem s dolaďováním startovního playlistu. Několik hodin převážně rockové hudby by mělo ráno všechny správně nakopnout do pedálů. Žádný cajdáky rozhodně nečekejte! :)
Včera jsem taky začal připravovat jedno zpestření závodu, které napadlo Vlastika a které má souvislost s letošním tématem. Snad se to podaří včas dokončit a nápad se Vám bude líbit tak jako nám.


Po včerejšku jsou také domluveny všechny ztracené kontroly. Tedy další, naše už tradiční zpestření, je připraveno a určitě počítejte s tím, že jen dobré čtení mapy Vám pro získání všech kontrol stačit nebude! :)
A poslední novinkou tohoto víkendu je, že máme v podstatě hotovou časomíru. Její výroba byla asi to nejnáročnější věcí, co jsme kdy vlastníma rukama a hlavama dělali. Kdysi dávno nám odvahu takový projekt spustit dal Robert. Letos tuhle hozenou rukavici sebral Rybák a dal do kupy elektroniku a programové vybavení. Pepa k tomu zařídil obal a zkompletoval ji. Dneska večer ji Rybák slavnostně rozsvítil. O výrobě tohoto našeho technologického klenotu určitě ještě napíšeme více! :)

Další pracovní víkend a další pokrok v přípravách

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..