Jako jo, do organizace našeho závodu lejeme každej rok víc a víc úsilí a snad je to na tom i vidět. Teda jako na naší únavě určitě, na nadšení snad také, ale myslím hlavně na výsledku. :)
Nadšení ale nestačí. Velkým kusem toho, že Kobylky fungují jako celek dobře, je péče RS Mladotice, jmenovitě paní Grozíkové, která nám dlouhá léta pomáhá v místním rekreačním středisku vytvářet příjemnou atmosféru, kde nic není problém. Vezměte si jen, že celý areál je v době konání Kobylek přetížen více jak dvojnásobně, možná trojnásobně. Nemluvím o tom, že jste pacholci a hodně z vás se včas neobjedná jídlo nebo ho včas nezruší, pokud se odhlásí. :) Klobouk dolů, co všechno Gábina zvládne, co všechno si pamatuje a kdy Vám taky třeba zvedne telefon. Třeba v neděli ve 22:30. Podotýkám, že rekreační středisko a jeho lidé nejsou organizátoři a přesto pomáhají, co mohou. Nechci na nikoho zapomenout, ale vařili jste někdy guláš pro 350 lidí? Nebo točili jste pivo pro 200 lidí, co ho chtěj teď hned? Až nebo jestli něco trošku skřípne, myslete na to! Je to velká šichta i pro zázemí, my za obrovskou snahu moc děkujeme!
A abych nezapomněl, dalším v řadě, kdo náš závod pomáhá posouvat dál a výš, jsou naši sponzoři. Nechci teď žádného z nich jmenovat, ale všichni si určitě zaslouží velké díky a obrovskou plachtu, kde je všechny zobrazíme. Takže si je pořádně prohlédněte a vzpomeňte si na ně, až se budete probírat cenama nebo až se budete divit, kde jsme vzali peníze na audio techniku. Ta plachta prostě není dost velká … to víme. :)

Díků není nikdy dost!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..